fbpx

UGC-kreatörer sökes

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Är du bra på att jobba med användargenererat och engagerat innehåll för sociala medier? Vi märker just nu en ökad efterfrågan från våra uppdragsgivare och fyller på vårt nätverk med bra folk.

Vi tror att du

  • är van skapa och producera kvalitativt användargenererat innehåll för sociala medier genom både text, bild, foto och video
  • har god förståelse för olika sociala medieplattformar och dess målgrupper
  • är van att arbeta strategiskt och följa upp och analysera vad som fungerar och inte

Kanske är du även van att leda samarbeten med andra kreatörer vid större kampanjnedslag.

Vem är du?

Du har förmodligen en djup passion för sociala medier och digital marknadsföring och är en stjärna på att hålla dig uppdaterad om trender inom sociala medier. Du är självgående och bra på att samarbeta med andra personer som finns i teamet och kanske gillar du även att utbilda och inspirera andra kollegor inom UGC.

Om du är intresserad av framtida jobb eller konsultuppdrag som UGC-kreatör får du gärna fylla i formuläret på nästa sida och skicka med en länk till Linkedin-profil och/eller CV för att gå med i vårt nätverk.

Om du har en portfolio eller länkar du vill skicka med där du visar innehåll du har skapat för andra kunder blir vi extra glada!