fbpx

Customer Success Manager till gametech startup – XR Tech

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Gillar du människor, teknik, sociala medier och tycker att VR är spännande? Då kanske du är XR Techs nya Projektledare för Customer Success. XR Tech är en spännande startup inom game-tech. Med deras mobila VR-kuber kommer världen snart kunna uppleva Virtual Reality i gallerior och andra offentliga miljöer. Och det börjar i Sverige. Ditt jobb är att locka nyfikna spelare att komma igång och testa spel av olika slag. Både på plats och med hjälp av kommunikation och marknadsföringsinsatser.

XR Tech skapar VR-kuber där besökare enkelt kan registrera sig för att sedan kliva in och börja spela direkt, i en virtuell värld. Med start vid lanseringen i februari 2022 kommer kuberna att placeras ut på ställen där många människor rör sig.

Som Customer Success Manager jobbar du både från vårt kontor och ute på plats. Du kommer att leda fysiska och digitala marknadsföringsaktiviteter och ha som huvuduppgift att få folk att komma till VR-kuberna, spela, ha kul och sprida ordet vidare.

På plats kommer du att introducera vår VR-upplevelse och prata med människor för förstå vad de tycker om så att vi kan skapa en så bra upplevelse som möjligt. Du tar även bilder och är med och skapar kampanjer i sociala medier så att fler kommer och provar.

Du kommer också att behöva spela en del VR på jobbet.

För att trivas som Customer Success Manager tror vi att du:

– gärna pratar med folk och är orädd att ta kontakt

– gillar teknik (som till exempel mobiltelefoner, spel och digitala tjänster)

– är självgående och naturligt tar projektledarrollen

– älskar och har jobbat en del med sociala medier

Om du har erfarenhet av att jobba med event är det ett plus.

I början är det bara du som har den här typen av roll, men på sikt kommer vi att bygga ett helt team som älskar människor, spel och att ge bra hjälp och service.

Om jobbet hos XR Tech

Upplev den nya VR-eran. XR Tech erbjuder platsbaserade VR-upplevelser, tillgängligt för alla!

XR Tech består idag av ett litet team med siktet inställt på snabb tillväxt i Sverige och utanför landets gränser. Här har du alltså chansen att bli en i grundar-teamet, utan att behöva investera något annat än din tid och ditt driv.

Din arbetsplats är rörlig eftersom du ofta jobbar där boxarna står men du kommer att vara lika mycket med kollegorna på kontoret som för tillfället finns på Södermalm i Stockholm.

Jobbet passar dig som gillar att arbeta där det händer mycket och som ser möjligheterna med att vara bland de första in på ett entreprenöriellt bolag med stora planer och backning av kända investerare. Du får smarta och trevliga kollegor som drivs av att utmana gränserna och göra saker som inte gjorts förut. Vår passion är teknik och människor.

  • Placering: Stockholm (ibland kan du behöva resa till andra ställen i Sverige)
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
  • Start: så snart som möjligt

Rekryteringsprocessen

Vi som driver och jobbar på Knack Konsulter & Rekrytering tycker att mångfald av människor och perspektiv är en grundläggande förutsättning för lyckade organisationer. Aktuell forskning visar också att blandade team presterar bättre än homogena.

Vi uppmuntrar alla som stämmer in på profilen i annonsen att söka och använder oss av kompetensbaserade metoder för fördomsfri rekrytering.

Låter det här som ett jobb för dig? Hör av dig direkt, vi intervjuar löpande.