Om oss Om oss

Om oss


Knack Rekrytering – nischat rekryteringsföretag i Stockholm

Söker du en specialiserad rekryteringsfirma med kunskap om kommunikation och marknadsföring? Knack betyder talang på engelska, men vi väljer att uttala det på svenska. Vi vänder oss framför allt till marknads- och kommunikationsavdelningar och till byråer som behöver hjälp med rekrytering av människor med särskild talang och kunskap om digital kommunikation. Vi finns med som stöd och hjälper till att bygga hållbara team. Vårt kontor hittar du vid Slussen i Stockholm! 


Vi har koll på kommunikation, marknadsföring och rollerna vi rekryterar

Vi som arbetar på Knack Rekrytering har själva praktisk erfarenhet och god förståelse för de roller vi rekryterar. Vi gillar att vara kreativa när vi sätter ihop en rekryteringsprocess och arbetar gärna med praktiska arbetsprover och diskussionsbaserade intervjuer – allt för att säkerställa att den person du anlitar eller anställer verkligen har de kunskaper och egenskaper som passar för uppgiften och det befintliga teamet. 

Förutom att genomföra personlighetsanalyser arbetar vi gärna med egna tester. Ska du rekrytera en skribent vill du förstås utvärdera förmågan att uttrycka sig i skrift, en webbstrateg bör ha idéer om hur webbplatsen ska generera fler affärer och projektledare måste kunna prioritera och fatta snabba beslut, även när tiden är knapp. Vi sätter ihop egna tester för att ta reda på vilken kandidat som är bäst lämpad för jobbet. 


Digitala stjärnor och en chans att synas

Eftersom vi ofta rekryterar till roller som kräver kunskap om digital kommunikation och digitala kanaler brukar vi sprida annonser och söka kandidater i våra digitala nätverk. På så sätt får vi ett naturligt urval och lockar de kandidater som är mest lämpade för tjänsterna vi utlyser.

Knack Rekrytering är systerbyrå med Stockholms Skrivbyrå och tillsammans har vi stora nätverk av kreatörer, innehållsproducenter och kommunikatörer med erfarenhet av att driva digitala projekt. 

En rekrytering är en möjlighet för dig och er att stärka ert varumärke. Vi vill hjälpa dig att ta vara på den chansen – våra copywriters hjlälper till att skriva bra annonser som når rätt målgrupp och vi ser till att alla kandidater får bra återkoppling och en positiv upplevelse, oavsett om de får jobbet eller inte. 


Rekrytering  ☆  Headhunting  ☆  Matchmaking 

Ibland hjälper vi byråer och marknadsavdelningar att fylla ut teamet med konsulter eller nya kollegor, ibland bygger vi hela inhousebyråer. Vi gillar att jobba både med snabba konsultösningar och långsiktigt bygge av framåtlutade arbetsgrupper som kan följa med i vår snabba tid. 

Uvecklingen inom marknad och kommunikation går fort just nu och om man inte är expert är det inte så lätt att veta vad som kommer att krävas av teamet om ett par år. Ibland hjälper vi våra kunder att sätta ihop kravlistor, formulera behov och skriva annonser för att säkra upp att vi gör en långsiktigt smart rekrytering. 

Varje rekrytering är ett samarbete mellan dig och oss. Tillsammans med dig kan vi göra träffsäkra rekryteringar!

Du når oss på 08-556 042 00. Välkommen.