fbpx

Rekryteringsfirman som bryr sig

Knack hjälper till med rekrytering och konsulter inom kommunikation, marknad, design och media. Vi hittar snabbt rätt person för roller som kräver digital kunskap, eget driv och förmåga att direkt komma in och förstå vad som ska göras.

Om Knack Konsulter & Rekrytering

En nischad och personlig rekryteringsfirma i mysiga lokaler i Gamla Stan i Stockholm. Vi är ett passionerat och sammansvetsat team som jobbar med uppdragsgivare vi gillar, och har hellre lite färre rekryteringar men ser till att de blir riktigt bra.

Vi förmedlar också konsulter till företag och organisationer som behöver stärka upp tillfälligt eller med särskilda kompetenser.

Knack föddes som idé i februari 2016, och en vecka senare stod vår grundare Anna Kleinwichs Magnusson på Berghs School of Communications och träffade blivande kommunikatörer, designers, marknadsstrateger, art directors och copywriters på deras Career Day.

Knack bygger ditt team

Vi som jobbar på Knack har själva erfarenhet från byråer, marknads- och kommunikationsavdelningar. Med stora nätverk och förståelse för utvecklingen i vår bransch, gör vi träffsäkra och effektiva rekryteringar och konsultmatchningar.

Vi hjälper allt från byråer och start-ups till marknadsavdelningar och myndigheter med konsulter och rekrytering.

Kunniga, klarsynta och passionerade!

Vi är vetgiriga och har djup och bred kunskap om de roller vi arbetar med. Möten med uppdragsgivare och jobbsökande gör att vi hela tiden har örat mot rälsen.

Kraven på kvalitet och snabbhet gör att vi måste vara vakna och kloka. Vi ställer kluriga frågor och spanar efter det som inte syns eller sägs.

Utveckling är det bästa vi vet, när det gäller människor, företagskulturer och affärer. Vi är uppfinningsrika och lyhörda när vi matchar människor och team.

Knack är stolta leverantörer till

Rekryteringsprocessen var effektiv och smidig, och Knack Rekrytering var otroligt lyhörda och nyfikna på våra behov, både på kort och lång sikt.

Peter Zander, Armémuseum

Den konsult som Knack föreslog hade en profil som matchade vårt långsiktiga behov perfekt. Nu är hon tillsvidareanställd och det är vi väldigt glada för!

Maria Sörnell, marknadschef Storytel