Knack Konsulter & Rekrytering, kommunikation, marknad, tech och design

Knack Konsulter & Rekrytering

Knack hjälper till med rekrytering och konsulter inom kommunikation, marknad, design och media. Vi hittar snabbt rätt person för roller som kräver digital kunskap, eget driv och förmåga att direkt komma in och förstå vad som ska göras.

Knack bygger ditt team!

Knack betyder talang på engelska, men vi uttalar vårt namn på svenska. Vi hjälper byråer, start-ups och marknadsavdelningar med konsulter och rekrytering.

Vi som jobbar på Knack har själva erfarenhet från byråer, marknads- och kommunikationsavdelningar. Med stora nätverk och förståelse för utvecklingen i vår bransch, gör vi träffsäkra och effektiva rekryteringar och konsultmatchningar.

Rekrytering och konsulter inom kommunikation, marknad och design

Behöver du rekrytera?

När du söker en ny kollega kan vi sköta allt från annons, search och urval till intervjuer, arbetsprover och referenstagning. Behöver du istället bara hjälp med vissa delar av processen fixar vi såklart det med.

Eller ta in en konsult?

Om du behöver förstärka teamet på kort eller lång sikt har vi många kompetenta konsulter och frilansare i våra nätverk. De är erfarna och självgående och du kan ha någon igång inom ett par dagar.

Rekryteringsprocessen var effektiv och smidig, och Knack Rekrytering var otroligt lyhörda och nyfikna på våra behov, både på kort och lång sikt.

Peter Zander, Armémuseum

Den konsult som Knack föreslog hade en profil som matchade vårt långsiktiga behov perfekt. Nu är hon tillsvidareanställd och det är vi väldigt glada för!

Maria Sörnell, marknadschef Storytel

Vi är ditt bollplank!

Utvecklingen inom marknad och kommunikation går fort och det är inte alltid lätt att veta hur mycket man kan kräva av en person, hur en roll bör definieras och vad som kommer att krävas av teamet om ett par år.

Vi bollar gärna dina utmaningar och hjälper dig med att sätta ihop kravlistor, formulera behov och skriva annonser för att säkra upp att du gör en långsiktigt smart rekrytering. 

Knack är stolta leverantörer till

Några av Knacks kunder

Vad betyder alla nya jobbtitlar?

Inom kommunikation, marknad, media och design dyker nya roller och titlar upp i snabb takt. I vår titelguide hittar du 160 roller och titlar som vi anser vara de mest efterfrågade i branschen just nu.

Knacks manifest

Vi tycker att goda relationer och förmånen att få hjälpa andra är nyckeln till roliga arbetsdagar och en bra verksamhet. Därför är det viktigt för oss att bjuda in och ta oss tid för både uppdragsgivare och arbetssökande. Vårt manifest hjälper oss att leva som vi lär, men ingen är perfekt. Om vi gör fel, eller missar något, vill vi veta det! Skicka oss ett mail på hej@knackrekrytering.se och berätta vad vi kan göra bättre.

1

Våga vara nyfiken och personlig

För att kunna göra de bästa och mest träffsäkra matchningarna behöver vi känna våra uppdragsgivare och människorna i vårt nätverk. Vi är nyfikna och ställer frågor. Vi är inte rädda för att ställa dumma frågor eller att bli personliga.

2

Dela kunskap

Vi tror på styrkan i kunskapsdelning. Vi tycker om att dela med oss av det vi kan och är bra på! Vi söker ofta lusten att hjälpa till och dela med sig även hos våra konsulter för att de ska kunna tillföra kunskap till de organisationen där de utför uppdrag.

3

Bygg relationer

Varje rekrytering eller konsultöppning är en möjlighet till goda relationer och att bygga varumärke. När en organisation, byrå, myndighet eller företag ger oss förtroendet att hitta en konsult eller ny medarbetare är vi väl medvetna om att all kommunikation som rör uppdraget skapar en känsla av företaget som arbetsgivare och bygger relationer. Vi söker alltid tillfällen att skapa en positiv bild och employer brand!

4

Presentera oväntade lösningar

Oftast har våra uppdragsgivaren ett hum om vilken typ av profil och upplägg de skulle vilja ha. Vi tycker om att hjälpa till att tänka fram smarta lösningar och presenterar gärna människor med lite annorlunda expertis, erfarenhet eller bakgrund än väntat om vi tror att det skulle kunna bli ännu bättre. 

5

Kommunicera ofta och tydligt

Ibland händer saker som gör att rekryteringsprocessen drar ut på tiden. Det kan vara jobbigt för den som väntar på besked. Vi kommunicerar regelbundet med alla, även om det bara är för att säga att vi faktiskt inte har något mer besked att ge just nu.

Vill du ha vårt tips- och trendbrev?

Vi träffar väldigt många intressanta människor och har lyxen att få lyssna på uppdragsgivare, arbetssökande och frilansar av olika slag. Det gör att vi alltid har örat mot marken och ofta uppfattar förändringar, trender och tendenser tidigt.

Signa gärna upp dig om du vill läsa om det vi snappar upp!

När du skriver upp dig godkänner du hur vi hanterar dina personuppgifter.