fbpx

Lediga jobb

Här kan du se våra lediga jobb och uppdrag. Eftersom vi ibland också söker folk åt uppdragsgivare som inte vill att vi annonserar får du gärna skriva in dig hos oss och bli en del av vårt nätverk.

Söker du inte jobb aktivt, men är öppen för att bli kontaktad om det dyker upp något spännande? Vi är självklart diskreta och alltid intresserade av att välkomna nya människor till oss!

Hittar du inget jobb eller uppdrag som passar?

Gå med i Knacks nätverk genom att skicka in dina uppgifter på länken nedan. När du är en del av vårt nätverk hör vi av oss om det dyker upp lediga jobb eller uppdrag som matchar just dig. Du kommer dessutom att få våra nyhetsbrev med tips och spaningar som rör kommunikationsbranschen.

lediga jobb

Coachning i ditt jobbsökande

Behöver du bolla din framtid och få ökad förståelse för hur branschen utvecklas just nu? Hos oss kan du få hjälp av någon annan att se dina klarast lysande styrkor. Vill du få råd om hur du ställer om siktet för att landa ett jobb där du trivs på riktigt? Då är du varmt välkommen till oss. 

Du kan dessutom få hjälp med att kartlägga vilka roller som skulle kunna passa dig, gå igenom CV, LinkedIn-profil och personligt brev med tips på hur du kan presentera dig på bästa sätt. Knack ger också råd om kompetensutveckling eller förstärkning av befintlig kompetens och vägledning kring branschens löner, titlar och ansvar.

Vi som jobbar med jobbcoachning på Knack har egen erfarenhet från kommunikationsbranschen och träffar dagligen stora företag, små företag, arbetssökande, konsulter och kreatörer.

lediga jobb

Följ Knack Konsulter & Rekrytering på LinkedIn för tips, spaningar och lediga jobb och uppdrag