fbpx

Nordisk marknadskoordinator – METTLER TOLEDO

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Är du en öppen och driven doer som trivs allra bäst när du får använda din nyfikenhet till att lära dig nya saker? Vi söker en flexibel marknadskoordinator till den nordiska marknadsavdelningen hos METTLER TOLEDO. Företaget är Great Place to Work-certifierat och erbjuder varierande arbetsuppgifter och många kontaktytor.

Rollen som Marknadskoordinator

METTLER TOLEDO är ett globalt företag som hela tiden har siktet inställt på utveckling. I din roll som marknadskoordinator kommer du att driva, genomföra och producera innehåll till olika typer av interna och externa marknadsinsatser. Tillsammans med dina fyra kollegor på den nordiska marknadsavdelningen arbetar du mot givna KPI:er och mål. Du samarbetar även med företagets säljchefer för att driva resultat. Du kommer bland annat att:

 • driva och genomföra planerade marknadsaktiviteter i enlighet med marknadsplanen
 • skapa innehåll till sociala och digitala kanaler, både internt och externt
 • koordinera kampanjer, inom exempelvis telemarketing
 • planera och genomföra seminarier, webbinarier och mässor
 • följa en budget och presentera resultat av och information om olika marknadsinsatser under nordiska säljmöten

För att trivas i rollen tror vi att du:

 • har några års erfarenhet inom B2B, digital kommunikation och marknadsföring – helst i en liknande roll och miljö som denna
 • är nyfiken och lätt får saker ur händerna
 • har kunskap om hur det är att jobba på ett större globalt företag med snabba puckar och mycket material som ska gå ut
 • tänker kreativt inom ramarna för vad som attraherar målgruppen

Du har goda kunskaper i Officepaketet och bra koll på InDesign och Photoshop och goda kunskaper i svenska och engelska. Du gillar att jobba både i team och på egen hand. Då verksamheten är i en stor digital tillväxtfas är det även en bonus, men inget krav, om du är intresserad av eller kunnig inom videoproduktion och redigering. Rollen är huvudsakligen operativ, och kräver ingen erfarenhet inom analys eller strategi.

Om METTLER TOLEDO

METTLER TOLEDO tillverkar högkvalitativa vågar och precisionsinstrument för branscher så som Pharma & Biotechnology, Testing Labs, Chemical och Food & Beverage. Verksamheten har sitt säte i Schweiz och produktsortimentet riktar sig bl a till R&D, kvalitetskontroll och tillverkningsprocesser.

Hos METTLER TOLEDO får du en varm och utvecklande arbetsplats med drivna och roliga kollegor. METTLER TOLEDO Nordic blev Great Place to Work-certifierat 2020, och på kontoret i Hammarby Sjöstad erbjuds många trevliga sociala ytor och gym.

 • Omfattning: tillsvidareanställning på heltid
 • Arbetsplats: kontoret i Hammarby Sjöstad
 • Start: så snart som möjligt

Rekryteringsprocessen

Vi tycker att mångfald av människor och perspektiv är en grundläggande förutsättning för lyckade organisationer. Aktuell forskning visar också att blandade team presterar bättre än homogena. Vi uppmuntrar alla som stämmer in på profilen i annonsen att söka och använder oss av kompetensbaserade metoder för fördomsfri rekrytering.

Inget personligt brev behövs men du får gärna svara på några frågor på nästa sida, och skicka med cv och/eller länk till LinkedIn-profil.

Sök gärna direkt, vi intervjuar löpande och tillsätter så snart vi har hittat rätt. Om du har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Lotta Valentine på lotta.valentine@knackrekrytering.se.