fbpx

Finsktalande operativ projektledare – Klingit

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Är du projektledare och kan finska? Vill du vara en del av ett trevligt gäng på en snabbväxande startup som utmanar den traditionella byråmodellen? Tycker du att kunden är viktigast och gillar att vara den som håller i trådarna? Om du redan har jobbat på byrå eller inhouseavdelning är det nog dig vi letar efter!

På Klingit kommer du att leda flera designprojekt parallellt för allt från tech-startups till globala stora varumärken, en spännande roll där det händer mycket. Du får jobba med flera kunder och samarbeta med duktiga kreatörer från hela världen.

Klingit jobbar med all form av designproduktion: annonsering, trycksaker, digitala lösningar, rörlig media, presentationer och webbdesign. För vissa kunder är även varumärkesutveckling en del av uppdraget.

Som operativ projektledare på Klingit kommer du att:

 • ansvara för relationen och den dagliga kontakten med ett antal av våra kunder, däribland våra kunder i Finland
 • vägleda kunderna, sätta dig in i och förtydliga deras behov för att hjälpa dem att uppnå sina mål
 • ansvara för och leda designprojekt från första brief till slutleverans
 • arbeta nära ett team av designers och utvecklare över hela världen
 • se till att varje projekt möter kraven på kvalitet och snabbhet i leverans
 • vara med och utveckla briefer och koncept
 • presentera leveranser för kunder och diskutera feedback
 • hålla i och följa upp projektplaner, resursplanering och budget

Du är också en del av ett härligt team som tillsammans bygger Klingit som bolag och spelar en viktig roll i vår tillväxtresa framåt.

Vem är du?

Vi tror att du gillar att jobba i team, har hög energi och driv och att du trivs med att det händer mycket omkring dig. Vi hoppas också att du:

 • har erfarenhet av att leda designprojekt
 • är van att hantera många projekt och kunder samtidigt
 • kan ta dig fram på finska om det behövs
 • behärskar svenska och engelska obehindrat både muntligt och skriftligt
 • gillar kundkontakt
 • är kommunikativ och inte rädd att hålla presentationer
 • har en god förståelse och känsla för branding, design och marknadsföring

Om du redan har jobbat i Finland är det ett plus.

Om jobbet

Omfattning: heltid

Start: enligt överenskommelse

Arbetsform: hybrid, med bas på kontoret i Gamla Stan i Stockholm (resor kan förekomma)

Om Klingit

Klingit är en snabbväxande creative tech start-up som erbjuder ett modernt, skalbart och enkelt sätt för företag att få hjälp med design och webbutveckling. Klingit har med sin innovativa modell vuxit snabbt och har idag över 100 kunder och ett team på 40+ medarbetare över hela världen.

Här blir du en del av ett roligt, stöttande och tight team i en spännande, internationell och energifylld miljö. Klingit är i en tidig fas i sitt bolagsbygge och har stora ambitioner, så det finns goda möjligheter att växa och att kunna påverka. Utöver att skapa en tjänst våra kunder älskar jobbar de även aktivt med att bygga en attraktiv kultur som gör att alla trivs, växer och ständigt utvecklas tillsammans.

Klingits modell bygger på övertygelsen att högkvalitativ design och utveckling är nyckeln till framgång för växande varumärken, och de drivs av att skapa fler likvärdiga möjligheter för kreatörer över hela världen. Genom att joina Klingit bli du en del av en resa att bygga något helt nytt som kan ha en stor påverkan på kommunikationsbranschen.

Möt teamet: https://www.instagram.com/klingitdotcom/?hl=en

Se Klingits portfolio: https://klingit.com/se/portfolio

Sök direkt om du är intresserad!

Mångfald av människor och perspektiv är en grundläggande förutsättning för lyckade organisationer och aktuell forskning visar att blandade team presterar bättre än homogena.

Vi uppmuntrar alla som stämmer in på profilen i annonsen att söka och använder oss av kompetensbaserade metoder för fördomsfri rekrytering.

Inget personligt brev behövs men du får gärna svara på några frågor på nästa sida, och skicka med cv och/eller länk till LinkedIn-profil.

Om du tror att rollen passar dig, sök gärna direkt, för vi genomför intervjuer löpande.

Om du har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss på hej@knackrekrytering.se.