fbpx

Produktionsledare event och sponsring – konsultuppdrag

DEN HÄR ROLLEN GÅR INTE ATT SÖKA JUST NU

Skriv gärna in dig i vårt nätverk så kan vi tipsa dig när vi rekryterar nästa gång.

En av våra uppdragsgivare kommer inom kort att behöva hjälp av en självgående och strukturerad produktionsledare. Du som är sugen på uppdraget behöver ha jobbat som produktionsledare tidigare och helst ha erfarenhet både av mer traditionell produktionsledning och av event.

Arbetet inleds snarast och håller på till slutet av oktober/början av november, självklart med möjlighet till ledigt under sommaren. Du får gärna jobba heltid, men om du har andra uppdrag parallellt kan även deltid funka. Vi tror att minst halvtid är nödvändigt för att hinna med det viktigaste projektet.

Du kommer att få jobba både strategiskt och operativt med sponsring och event, både fysiska och digitala. Om du har erfarenhet av livestreaming är det ett plus.

Arbetsformen är flexibel, kontoret där du har din bas ligger i Solna och rollen i sig innebär att du också kommer att vara ute på event och mässor ibland.

Vi vet inte så mycket mer om det här uppdraget ännu, men om du är intresserad får du gärna fylla i formuläret på nästa sida och skicka med länk till LinkedIn-profil och/eller CV så hör vi av oss så snart vi vet mer!