fbpx

Digital kommunikatör till Anticimex – föräldravikariat

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Vill du komma in på ett spännande bolag och bli en del av ett härligt och prestigelöst gäng på marknadsavdelningen? När den digitala kommunikatören är föräldraledig öppnas en plats upp under 14 månader. 

Anticimex är mitt i en kul förändringsresa. Det är en platt organisation där du får nära till ledningen och jobbar med omtänksamma och kompetenta kollegor i Sverige. Du kommer också att samarbeta med marknadsförare och kommunikatörer inom Anticimex i andra länder.

I rollen som digital kommunikatör kommer du att arbeta både strategiskt och operativt med Anticimex digitala kanaler. Du skriver texter och får också vara med i konverteringsarbetet genom att testa, mäta och analysera det du gör.

Teamet består idag av 5 personer som har ett nära samarbete. Eftersom marknads- och kommunikationschefen också kommer att vara föräldraledig behöver du vara självgående och trygg i dig själv. Vi tror att du är van från tidigare jobb att driva på och ansvara för ditt eget arbete.

Som digital kommunikatör kommer du att:

 • planera, publicera, analysera och optimera närvaro i olika digitala kanaler
 • ta fram och driva kommunikationsinsatser från idé till uppföljning
 • skriva informativa och lättförståeliga texter för olika målgrupper
 • skapa nyhetsbrev för olika målgrupper
 • samarbeta med byråer

För att trivas i rollen har du antagligen:

 • erfarenhet av att arbeta i en liknande roll
 • god vana av att SEO-optimera innehåll på webbplatser
 • erfarenhet av att arbeta i ett eller flera olika CMS

Om du har ett intresse för analys och utvärdering i Googles analysverktyg samt förståelse för SEM är det en bonus.

Som person är du förmodligen nyfiken, strukturerad, lösningsorienterad och går igång på att utveckla både dig själv och verksamheten.

Om tjänsten:

 • Anställningsform: konsultuppdrag via Knack (om du inte har eget företag kan du fakturera via till exempel Frilans Finans eller Cool Company) eller vikariat
 • Omfattning: 100% heltid
 • Arbetsplats: huvudkontoret i Stockholm
 • Period: 2023/09 – 2024/10

Om Anticimex

Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar de hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. I Sverige är Anticimex cirka 1 500 medarbetare som hjälper två miljoner kunder i hela Sverige.

Att ta uppdrag via Knack

Knack Konsulter & Rekrytering förmedlar uppdrag till frilansare och underkonsulter. Du som konsult är den kreativa kraften och Knack sköter administration som offerter, avtal och förhandling av arvode. Vi värdesätter kvalitet, kreativitet och driv hos våra konsulter.

Inget personligt brev behövs men du får gärna svara på några frågor på nästa sida, och skicka med cv och/eller länk till LinkedIn-profil.

Om du tror att det här uppdraget passar dig, sök gärna direkt, för vi genomför intervjuer löpande.

Om du har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till emelie@knackrekrytering.se.