fbpx

Digital marknadsförare till Skrivbyrån, Filmbyrån och Knack

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Stockholms Skrivbyrå, Filmbyrån i Stockholm och Knack Konsulter & Rekrytering växer så det knakar och behöver bli fler. Nu söker vi en person som vill arbeta med samtliga bolags digitala marknadsföring. Vi sitter tillsammans i fina lokaler i Gamla Stan och ser fram emot att välkomna en ny person i vårt ovanligt härliga gäng. 

Som digital marknadsförare kommer du att ansvara för närvaron i våra digitala kanaler. Du arbetar både strategiskt och operativt med fokus på att öka synlighet, trafik och konvertering. Till din hjälp har du ett gäng innehållsproducenter som bidrar med produktion av text, form och film.

Vi tror att du…

är prestigelös, självgående och har öga för text och form. Du gillar att hålla dig ajour med vad som händer på marknaden och har bra koll på vilka trender, format och algoritmer som gäller just nu. Vi är alla innehållsproducenter med spets inom just digitala kanaler, men du blir du experten inom SEM och annonsering. Vi förser dig med det material du behöver för att öka vår synlighet och du kan självklart bidra själv om du tycker att det är roligt. Du trivs bra med att driva det egna arbetet framåt och hjälper även våra kunder med rådgivning då och då.

Du är bra på att se hur respektive kanal bidrar till helheten och van att arbeta både med taktisk annonsering och varumärkesbyggande kommunikation.

Som digital marknadsförare kommer du att:

 • arbeta strategiskt och operativt med våra sociala medier i syfte att öka synlighet, trafik och konvertering
 • arbeta löpande med optimering, uppföljning och analys
 • underhålla och optimera webbplatserna (WordPress) tillsammans med dina kollegor
 • arbeta med SEM (har du även koll på SEO är det ett plus)
 • vara med på möten tillsammans med våra kunder och rådge dem kring digital marknadsföring

Vi hoppas att du är van att arbeta kreativt med små medel och om du även har lite koll på kommunikationsbranschen är det ett plus!

För att trivas i rollen har du antagligen

 • arbetat med digital marknadsföring tidigare
 • erfarenhet från byrå, inhousebyrå eller frilans
 • vana av att guida andra när det gäller digital annonsering
 • koll på Google Ads, Meta Business Suite, LinkedIn-annonsering
 • vana att sätta och följa upp mål och jobba i Google Analytics och andra relevanta mätverktyg
 • god förmåga att planera, prioritera och driva projekt framåt
 • ett nyfiket sätt och ett genuint intresse för sociala kanaler

Om att jobba hos oss

Du blir del av ett litet och dynamiskt team. Vi har hög energi och drivs av att snabbt och effektivt leverera tjänster som vi är stolta över. Eftersom vi verkar inom en bransch med snabb utveckling är vi nyfikna, orädda och innovativa. Som en del av vårt gäng kommer du att vara med och påverka hur vi arbetar med vår egen marknadsföring.

Stockholms Skrivbyrå är en liten byrå med stora nätverk av innehållsproducenter, copywriters och content writers. Vi hjälper våra kunder med allt från strategi till textproduktion och har särskilt god kunskap inom digital kommunikation. Vi utbildar också inom bland annat skrivande, SEO, klarspråk, content marketing och inbound marketing.

Knack konsulter & rekrytering erbjuder konsulter och rekrytering inom marknad, kommunikation och design. Vi vill utmana och förbättra sättet att rekrytera och matcha uppdrag med rätt människor och tycker att det är viktigt att alla får samma möjlighet att komma in i kommunikationsbranschen!

Filmbyrån i Stockholm är ett litet produktionsbolag som vill förenkla möjligheten för företag att använda film och video i marknadsföring och varumärkesbygge. Vi erbjuder film på abonnemang, innovativ företagsfilm och kurser i att filma med mobilen.

Om tjänsten

 • Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid, eller deltid
 • Arbetsplats: Kontoret i Gamla stan, med möjlighet till visst distansarbete
 • Start: Så snart som möjligt

Sök direkt om du är intresserad!

Mångfald av människor och perspektiv är en grundläggande förutsättning för lyckade organisationer och aktuell forskning visar att blandade team presterar bättre än homogena. Vi uppmuntrar alla som stämmer in på profilen i annonsen att söka och använder oss av kompetensbaserade metoder för fördomsfri rekrytering.

Inget personligt brev behövs men du får gärna svara på några frågor på nästa sida, och skicka med cv och/eller länk till LinkedIn-profil.

Om rollen passar dig, sök gärna direkt, för vi genomför intervjuer löpande. Om du har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till emelie@knackrekrytering.se

Varmt välkommen med din ansökan!