fbpx

UX-designer till kreativ digitalbyrå – Delorean

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Nu söker Stockholms kanske trevligaste digitalbyrå sin nästa UX-designer! På Delorean får du chansen att vara med i hela processen, från uppstartsmöte med kund till slutleverans. Tillsammans med ett kompetent team av projektledare, strateger och utvecklare jobbar du och de andra två i UX/Design-teamet både strategiskt och kreativt för att hitta de absolut bästa lösningarna på både kundernas och användarnas utmaningar. 

Som UX-designer på Delorean kommer du att:

  • Delta i workshops och arbetsmöten med kund och team
  • Analysera kundbehov utifrån t.ex. analysverktyg eller enkäter
  • Initiera och genomföra användarintervjuer och användartester
  • Ta fram prototyper och wireframes
  • Ta fram beslutsunderlag och presentera för slutkund

På Delorean har du stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och utveckling men också byråns egen utveckling. Du får möjlighet att lära dig mycket genom spännande projekt och från kollegor som besitter ett brett spann av kunskaper.

Vem är du?

Vi tror att du redan har jobbat som UX-designer ett tag och gillar att sätta dig in i både kundens och användarens behov och utmaningar.

Du är antagligen:

  • van vid research, insikts- och konceptarbete för att ta fram underlag och strategi för utveckling och design
  • bra på att ta eget ansvar och initiativ i ditt arbete
  • pedagogisk och bra på att presentera resultat och lösningar på ett tydligt sätt
  • lyhörd och prestigelös och uppskattar att ge och få konstruktiv feedback

Om du dessutom har koll på WCAG 2.1 och kan skriva tillgänglighetsredogörelser blir vi jätteglada.

På Delorean jobbar ett tajt gäng med familjär stämning som gillar att jobba nära kunden på ett transparent sätt. Därför lägger vi större vikt vid att hitta rätt person än att du ska bocka av precis allt på listan.

Att jobba på Delorean

Delorean är en kreativ digitalbyrå som är experter på att förbättra digitala kundresor genom strategi, UX, design, utveckling och innehåll. Byrån sitter i trevliga lokaler i Gamla Stan och det finns möjlighet att arbeta på distans.

Delorean är i en expansiv och spännande fas och består idag av 16 strateger, projektledare, utvecklare och designers. Bland kunderna finns bl a Nationalmuseum, Pressbyrån, Svenska Institutet, 7-Eleven och Tui.

På Delorean har man gymkort, slutar kl 16 på fredagar och hittar på roliga grejer tillsammans. En favorit är Taco-torsdagen som återkommer med jämna mellanrum.

Delorean är kollektivanslutna och har tjänstepension.

Rekryteringsprocessen

Vi som driver och jobbar på Knack Konsulter & Rekrytering tycker att mångfald av människor och perspektiv är en grundläggande förutsättning för lyckade organisationer. Aktuell forskning visar också att blandade team presterar bättre än homogena.

Vi uppmuntrar alla som stämmer in på profilen i annonsen att söka och använder oss av kompetensbaserade metoder för fördomsfri rekrytering.

Låter det här som ett jobb för dig? Hör av dig direkt, vi intervjuar löpande.