fbpx

Skrivande projektledare kommunikation – Euro Accident

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Nu hjälper vi våra vänner på Euro Accident att hitta sin nya skrivande projektledare inom kommunikation. Vi letar efter dig som är en skicklig kommunikatör, bra på att skriva och trivs med en bred roll där du både driver och deltar i kommunikativa insatser. Här får du chansen att bli en del av ett företag som sätter hållbara, friska och trygga medarbetare i fokus, inte bara hos sina kunder utan även inom den egna organisationen.

Som skrivande projektledare kommer du att

 • omväxlande driva och bidra till kommunikativa insatser och projekt, oftast digitala
 • skriva engagerande och lättförståeliga texter för olika målgrupper inom både B2B och B2C
 • identifiera och föreslå nya kommunikativa insatser
 • skapa underlag och tidplaner och säkerställa bra kommunikativa briefer
 • leda och följa upp teamets arbete

Tillsammans med teamet har du som mål att löpande utveckla och förbättra innehållet i de digitala kanalerna. Ibland är det du som driver och leder projekt och insatser inom kommunikation, och ibland är du en del i större projekt som involverar flera olika avdelningar inom bolaget.

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du

 • har god erfarenhet av att jobba med kommunikation
 • finner glädje i, och har förmågan, att skriva texter som förenklar och förtydligar komplexa ämnen
 • är en positiv och inkluderande person som trivs i team men också kan driva projekt självständigt
 • är bra på att få med dig folk och har en god kommunikativ förmåga
 • ser dig själv som en doer som gillar att hugga i där du behövs
 • är noggrann och tydlig i din kommunikation med andra.

Om jobbet

Omfattning: Tillsvidare på heltid.Arbetsplats: På Euro Accidents kontor i Mörby. Möjlighet till flexibilitet finns.Start: Enligt överenskommelse och med hänsyn till uppsägningstid.

Om att jobba på Euro Accident

Euro Accident är ett livförsäkringsbolag vars vision är att bidra till en trygg och frisk värld där företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och hantera sin tillvaro.

Du kommer att arbeta på Kommunikationsavdelningen som idag består av 13 medarbetare. Med cirka 400 medarbetare på flera kontor, har Euro Accident en företagskultur som förkroppsligar visionen. Det finns en äkta omtanke om både kunder och medarbetare, och en ambition att stärka trivsel, hälsa och en inkluderande kultur. Till exempel genom daglig friskvård och gemensam frukost.

Som anställd kommer du att:

 • delta aktivt i kvalitets- och förbättringsarbetet för en attraktiv arbetsplats och en väl fungerande verksamhet med hög kompetens
 • jobba på en arbetsplats där medarbetarna i väldigt hög grad kan tänka sig att rekommendera Euro Accident som arbetsgivare
 • ha ett omfattande förmånspaket med bland annat tjänstepension och sjukförsäkring, sjukvårdsförsäkring, samtalsstöd och träning på arbetstid

Knacks filosofi och metod

Mångfald av människor och perspektiv är en grundläggande förutsättning för lyckade organisationer och aktuell forskning visar att blandade team presterar bättre än homogena.

Vi uppmuntrar alla som stämmer in på profilen i annonsen att söka och använder oss av kompetensbaserade metoder för fördomsfri rekrytering.

Sök direkt om du är intresserad!

Inget personligt brev behövs men du får gärna svara på några frågor på nästa sida, och skicka med cv och/eller länk till LinkedIn-profil.

Om rollen passar dig, sök gärna direkt, för vi genomför intervjuer löpande. Om du har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Emelie som har hand om den här rekryteringen på emelie@knackrekrytering.se!