fbpx

Head of People – People people people

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Många “people” där, och det är precis så dina dagar kommer att se ut. Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor, bred erfarenhet av spetsiga rekryteringar och ett bra kontaktnät i byråbranschen. People People People-koncernen består av byråer som Spoon, Oh my, Trickle och KIT och siktet är inställt på att rekrytera över 100 personer på två år. Låter det spännande? Sök jobbet och led den resan! 

Som Head of People kommer du att jobba nära koncernbyråernas ledningar och coacha när det kommer till kompetensförsörjning och utveckling av befintliga medarbetare. Du har ett övergripande ansvar för alla HR-relaterade frågor – processer, organisationsutveckling och incitamentsstrukturer.

Som Head of People kommer du även att:

  • Bidra med expertis i organisations- och personalfrågor och hur dessa frågor påverkar bolagens affärsplaner.
  • Vara en tydlig rekryteringspartner, proaktivt bearbeta aktuella och kommande kandidater och vara en coachande support mot respektive VD och bolag.
  • Skapa och driva en enhetlig talangförsörjningsstrategi mot samtliga bolag och bearbeta och underhålla Spoons nätverk av talanger.
  • Ansvara för koncernens employer branding-initiativ.

Vem är du?

Du har säkerligen lång erfarenhet av att jobba med rekrytering, konsultmatchning eller organisationsutveckling. Du har djup förståelse för kompetensförsörjning och koll på branschen. Dina nätverk är stora och du är grym på att nosa upp talanger. Hos People People People bygger vi organisationen nedifrån och upp. Alla kan bli delägare och visionen är att alla ska ha möjlighet att “do the work of their life”.

Om jobbet

  • Omfattning: heltid tills vidare
  • Arbetsplats: på kontoret på Södermalm och ute hos de olika byråerna i nätverket
  • Start: så snart som möjligt när vi hittat rätt person

Rekryteringsprocessen

Vi tycker att mångfald av människor och perspektiv är en grundläggande förutsättning för lyckade organisationer. Aktuell forskning visar också att blandade team presterar bättre än homogena. Vi uppmuntrar alla som stämmer in på profilen i annonsen att söka och använder oss av kompetensbaserade metoder för fördomsfri rekrytering.

Inget personligt brev behövs men du får gärna berätta kort på nästa sida om varför du tror att jobbet skulle passa dig, och skicka med cv och/eller länk till LinkedIn-profil.

Varmt välkommen med din ansökan, vi börjar intervjua i mitten av januari.