fbpx

Produktionsledare – Granath

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Får du saker att hända? Vill du jobba med något som gör livet bättre för andra? I rollen som produktionsledare hos Granath blir du en viktig del av teamet som fokuserar på uppdragsgivare inom hälsa. Välkommen till ett samhällsengagerat gäng som gör skillnad på riktigt!

Rollen som produktionsledare

I rollen som produktionsledare har du ett finger med i spelet i många projekt. Du ansvarar för produktionen, ser till att alla vet vad de ska göra och att tidsplaner hålls. Du är med i alla delar; från pitch, via produktion och leverans och vidare till nästa projekt, för vi gillar långsiktiga samarbeten.

Vem är du?

Du jobbar förmodligen som produktionsledare idag, på byrå, inhouse, eller marknadsavdelning och söker dig nu till en mer utmanande roll. Du är engagerad och räds inte de strikta regelverk och utmaningar som finns i branscher som rör läkemedel och hälsa. Och du lockas av att få arbeta med en bred mix av digitala kanaler, event, trycksaker, mässmaterial, utbildning och långsiktig kommunikation.

Du gillar såklart ordning och reda och trivs med att vara den som har koll på både kunder och kollegor. I ditt team finns kreatörer och projektledare och andra specialister när det behövs.

Kort om Granath

Hos Granath får du en varm och spännande arbetsplats i form av en fullservicebyrå som i en tid av brus och fragmentering skapar distinkt kommunikation som når de absolut viktigaste beslutsfattarna – magen och hjärtat. Granath jobbar med flera av Sveriges starkaste varumärken och vassaste uppdragsgivare. Ibland som huvudbyrå och ibland som del i ett större maskineri.

Det är en ganska brokig skara människor som sitter på kontoret i den lilla gränden vid Slussen i Stockholm, och de har ett tydligt gemensamt mål. Att göra Granaths kunder bättre genom briljant kommunikation, oavsett om det handlar om samhällskommunikation, snabbrörliga konsumentprodukter eller komplexa B2B-uppdrag.

Granath är kollektivavtalsanslutna.

Om jobbet

  • Omfattning: tillsvidare på heltid
  • Arbetsplats: flexibelt med bas på Granaths kontor vid Slussen
  • Start: augusti 2022

Knacks rekryteringsprocess

Mångfald av människor och perspektiv är en grundläggande förutsättning för lyckade organisationer. Aktuell forskning visar också att blandade team presterar bättre än homogena. Vi uppmuntrar alla som stämmer in på profilen i annonsen att söka och använder oss av kompetensbaserade metoder för fördomsfri rekrytering.

Du behöver inte skriva ett personligt brev men du får gärna svara på några frågor på nästa sida, och skicka med cv och/eller länk till LinkedIn-profil och portfolio.

Sök gärna direkt, vi intervjuar löpande och tillsätter så snart vi har hittat rätt.

Om du har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Emelie på emelie@knackrekrytering.se.