fbpx

Marketing Manager – XR Tech / YAY VR

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Gillar du smart marknadsföring och tycker att VR verkar spännande? Som Marketing Manager på XR Tech får du jobba tätt med ett litet, sammansvetsat team där alla hugger i när det behövs samtidigt som var och en tar ansvar för sitt eget område. Du är med i allt från idé till planering och utförande av all sorts marknadsföring och kommunikation. 

XR Tech är ett spännande startup-bolag inom game-tech. Deras VR-kuber, som går under namnet YAY VR, ger människor möjlighet att uppleva Virtual Reality i gallerior och andra offentliga miljöer (hoppas att du inte har något emot att spela lite VR på jobbet ibland).

Som Marketing Manager på XR Tech kommer du att:

  • Planera och projektleda all marknadskommunikation för YAY VR, både online och offline.
  • Arbeta tätt ihop med partners för paid & organic social media samt med galleriornas kommunikationsavdelningar.
  • Planera och genomföra aktiviteter, event och tävlingar på plats i galleriorna.
  • Ansvara för leadsgenerering, alltså se till att det kommer folk både till appen och till VR-kuberna..
  • Jobba nära Tomas, som är Customer Success Manager och levererar data, underlag och feedback för vad vår marknadskommunikation levererar och baserat på det dra slutsater och optimera.

För att trivas i rollen tror vi att du

  • Är en driven person som inte drar dig för att kavla upp ärmarna när något behöver göras.
  • Har erfarenhet av att jobba i ett snabbrörligt team där man testar sig fram. Det kan även vara från studietiden om du t ex gått på Berghs, Hyper Island eller liknande.
  • Har goda kunskaper om digital marknadsföring och förstår B2C.
  • Är snabb på och gillar att lära dig nya saker och har attityden att det mesta går att lära sig via en tutorial på Youtube.
  • Kan prata och skriva bra på både engelska och svenska.

Om du nyligen gått klart din utbildning tror vi att du har jobbat några år innan dess inom något område som ligger nära till exempel marknadsföring, kommunikation eller försäljning.

Om jobbet på XR Tech

Placering: Stockholm (ibland kan du behöva resa till andra ställen i Sverige)

Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning

Start: så snart som möjligt

Om XR Tech

XR Tech består idag av ett litet team med siktet inställt på snabb tillväxt i Sverige och utanför landets gränser. Här har du alltså chansen att bli en i grundar-teamet, utan att behöva investera något annat än din tid och ditt driv.

Din arbetsplats är rörlig eftersom du ibland jobbar där kuberna finns men du har din bas på kontoret som för tillfället finns på Södermalm i Stockholm.

Jobbet passar dig som gillar när det händer mycket och som ser möjligheterna med att vara bland de första in på ett entreprenöriellt bolag med stora planer och solid backning av kända investerare. Här får du smarta och trevliga kollegor som drivs av att utmana gränserna och göra saker som inte gjorts förut. Vår passion är teknik och människor. Och vi har en kultur som är väldigt hands-on.

https://xr-tech.se/

Rekryteringsprocessen

Mångfald av människor och perspektiv är en grundläggande förutsättning för lyckade organisationer och aktuell forskning visar att blandade team presterar bättre än homogena. Vi uppmuntrar alla som stämmer in på profilen i annonsen att söka och använder oss av kompetensbaserade metoder för fördomsfri rekrytering.

Inget personligt brev behövs men du får gärna svara på några frågor på nästa sida, och skicka med cv och/eller länk till LinkedIn-profil.

Sök gärna direkt, vi intervjuar löpande och tillsätter så snart vi har hittat rätt. Om du har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Lotta Saxe på lotta@knackrekrytering.se.