fbpx

Prylintresserad copy till SmartaSaker.se

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.


SmartaSaker är en svensk e-handel med fokus på smarta prylar och innovationer. Teamet består av ett sammansvetsat, nytänkande gäng med starka värderingar. De får saker att hända och har roligt tillsammans under tiden.

Produktsidorna är navet i SmartaSakers verksamhet och dess innehåll ska vara det som skiljer dem från konkurrenterna. Nu söker SmartaSaker en copywriter som vill ta ansvar för produktion och publicering av produkttexter på webben. 

Vi tror att du har ett intresse för e-handel och har lätt att få ur dig matnyttiga texter som både människor och sökmotorer gillar. Varmt välkommen att söka!

Som copywriter kommer du att: 

  • skriva tydliga och inspirerande produkttexter
  • producera sökordsoptimerade texter för nya produkter och kategorier
  • utföra enklare bildhantering som komplement till produkttexterna
  • löpande uppdatera produkter och kategorier på webben
  • kontinuerligt underhålla och optimera webben med hjälp av olika verktyg (som du kan lära dig på plats)

Du kommer att ha löpande kontakt med en SEO-byrå som gör sökordsanalyser och kommer med förslag på anpassningar och förbättringar på webben. Vidare kommer du att få möjlighet att vara med och driva arbetet med att utveckla produkttexterna över tid vad gäller tonläge, struktur och innehåll.

Vem är du? 

För att trivas i rollen tror vi att du tycker att det är kul med e-handel och att du är duktig på att skriva sökordsoptimerade texter. Du gillar att testa nya saker och vill vara med och utveckla SmartaSakers e-handel när det kommer till produkttexter, kategorisering och navigering.

Du är van att planera och skriva webbinnehåll och du har grundläggande koll på SEO. SmartaSaker vann Svenska SEO-priset i år, så du kan både lära dig massor och hjälpa till att hålla ställningarna.

Teamet du jobbar närmast består bland annat av en e-commerce manager, en digital kommunikatör/content manager, ett sortimentsteam samt en grafiker.

Du har ett tätt samarbete med resten av teamet samtidigt som du också arbetar självständigt. Vi tror också att du är en fena på att planera och organisera ditt arbete.

Om SmartaSaker.se

SmartaSaker är ett framåtsträvande företag där alla hugger i, jobbar på och firar framgångar. I butiken finns noga utvalda prylar som alla behöver för att göra vardagen enklare och roligare.

Några av dina framtida kollegor är mästare på att hitta unika innovationer som engagerar och ger reaktionen ”åh vad smart”. Du kommer inte bara att se till att folk upptäcker själva produkten, utan även innovatören, hjärnan bakom den.

SmartaSaker växer och finns nu förutom i Sverige och Norge även i Finland och Danmark. Och siktet är inställt på andra marknader framåt. Det är full fart nu, så vi vill gärna att du börjar så snart som möjligt.

Om tjänsten

Placering: På vårt mysiga kontor i Birkastan, nära S:t Eriksplan i centrala StockholmOmfattning: Heltid, tillsvidareStart: Så snart som möjligt

Knacks filosofi och metod

Mångfald av människor och perspektiv är en grundläggande förutsättning för lyckade organisationer och aktuell forskning visar att blandade team presterar bättre än homogena.

Vi uppmuntrar alla som stämmer in på profilen i annonsen att söka och använder oss av kompetensbaserade metoder för fördomsfri rekrytering.

Sök direkt om du är intresserad!

Vi lägger stor vikt vid att det blir rätt person och uppskattar ett personligt brev. Skicka gärna med cv och/eller länk till LinkedIn-profil.

Om rollen passar dig, sök direkt, för vi genomför intervjuer löpande. Om du har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss på emelie@knackrekrytering.se!