fbpx

Projektledare till Klingit

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Vill du vara en del av en snabbväxande startup som utmanar den traditionella byråmodellen? Är du en kundorienterad, driven och strukturerad projektledare med tidigare erfarenhet från byrå eller en kreativ inhouse-avdelning? Då är det dig vi söker! 

På Klingit får du leda flera designprojekt parallellt, det är en spännande roll med högt tempo. Du kommer att ansvara för ett flertal kunder och arbeta nära talangfulla kreatörer från hela världen. Du har en nyckelroll i leveransen och i att bygga starka kundrelationer.

Bland kunderna finns allt från tech-startups till stora globala varumärken och Klingit hjälper dem med många olika typer av designproduktion, till exempel branding, annonsering, print, digitalt, motion, presentationer och webbdesign.

Som projektledare på Klingit kommer du att:

 • ha övergripande kundansvar för ett antal av våra kunder och ha daglig kontakt med kunder
 • vägleda kunderna, sätta dig in i och förtydliga deras behov, varumärke och vision för att hjälpa dem att uppnå sina mål
 • ansvara för och leda designprojekt från initial brief till slutleverans
 • arbeta nära, utveckla och motivera ett team av designers och utvecklare över hela världen
 • se till att varje projekt möter högt ställda krav på kvalitet och snabbhet i leverans
 • arbeta proaktivt med merförsäljning av Klingits tjänster
 • utveckla briefer och koncept, planera projekt och resurssättning
 • presentera leveranser för kunder och diskutera feedback
 • hålla i projektplaner och budget samt uppföljning av dem

Du är också en del av ett härligt team som tillsammans bygger Klingit som bolag och spelar en viktig roll i vår tillväxtresa framåt.

Vem är du?

Vi tror att du som ska jobba hos Klingit gillar att jobba i team, har hög energinivå och driv och att du trivs i en miljö med högt tempo. Vi hoppas att du:

 • har erfarenhet av att leda designprojekt från en design-/ varumärkesbyrå eller en inhousebyrå
 • är van att hantera många projekt och kunder samtidigt
 • har erfarenhet av att leda och ge feedback till designers
 • behärskar svenska och engelska obehindrat både muntligt och skriftligt
 • är bekväm i att hantera kundkontakt och feedback
 • är kommunikativ och duktig på att hålla presentationer
 • har en god förståelse och känsla för branding, design och marknadsföring

Om jobbet

Omfattning: heltid

Start: enligt överenskommelse

Arbetsform: hybrid, med bas på kontoret i Gamla Stan i Stockholm

Om Klingit

Klingit är en snabbväxande creative tech start-up som erbjuder ett modernt, skalbart och enkelt sätt för företag att få hjälp med design och webbutveckling. Klingit har med sin innovativa modell vuxit snabbt och har idag över 100 kunder och ett team på 40+ medarbetare över hela världen.

Här blir du en del av ett roligt, stöttande och tight team i en spännande, internationell och energifylld miljö. Klingit är i en tidig fas i sitt bolagsbygge och har stora ambitioner, så det finns goda möjligheter att växa och att kunna påverka. Utöver att skapa en tjänst våra kunder älskar jobbar de även aktivt med att bygga en attraktiv kultur som gör att alla trivs, växer och ständigt utvecklas tillsammans.

Klingits modell bygger på övertygelsen att högkvalitativ design och utveckling är nyckeln till framgång för växande varumärken, och de drivs av att skapa fler likvärdiga möjligheter för kreatörer över hela världen. Genom att joina Klingit bli du en del av en resa att bygga något helt nytt som kan ha en stor påverkan på kommunikationsbranschen.

Möt teamet: https://www.instagram.com/klingitdotcom/?hl=en

Se Klingits portfolio: https://klingit.com/se/portfolio

Sök direkt om du är intresserad!

Mångfald av människor och perspektiv är en grundläggande förutsättning för lyckade organisationer och aktuell forskning visar att blandade team presterar bättre än homogena.

Vi uppmuntrar alla som stämmer in på profilen i annonsen att söka och använder oss av kompetensbaserade metoder för fördomsfri rekrytering.

Inget personligt brev behövs men du får gärna svara på några frågor på nästa sida, och skicka med cv och/eller länk till LinkedIn-profil.

Om du tror att rollen passar dig, sök gärna direkt, för vi genomför intervjuer löpande.

Om du har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss på hej@knackrekrytering.se.