fbpx

En problemlösande Tech Manager – XR Tech

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Till startup-bolaget XR Tech söker vi dig som har koll på teknik, gillar att lösa problem och att ha ett rörligt jobb där du har kontakt med många människor. Om du dessutom gillar virtual reality är du kanske den vi söker!

Som Tech Manager hos XR Tech jobbar du med produktion av VR-kuber. En VR-kub är som en arkad i en box där folk kan spela VR. Kuberna placeras i gallerior och andra offentliga miljöer och är öppna för alla som är spelsugna. Just nu finns en beta-version, och i februari sker den riktiga lanseringen.

Ditt jobb går ut på att leda byggnationen av VR-kuberna, från fabriken till platsen där den ska stå, och att installera och konfigurera all teknik på plats. Du planerar även inköp och produktion med alla leverantörer och jobbar med underhåll och support av vår teknik på fält, i samarbete med våra partners.

För att trivas i rollen som Tech Manager tror vi att du:

– är en händig och lösningsfokuserad person

– har erfarenhet av att jobba ”hands-on” med hårdvara (datorer och annan teknik)

– har god förståelse för hur teknik fungerar, du kan själv bygga och koppla

– är en naturlig projektledare

– har lätt för att prata med människor

Om du, förutom allt som nämnts ovan, råkar vara elektriker, vill vi uppmuntra dig lite extra att söka. Om du inte har el-kunskaper – sök ändå!

I början är det bara du som har den här typen av roll, men på sikt är tanken att vi bygger ett helt team som älskar teknik, spel och att ge bra hjälp och service.

Om jobbet hos XR Tech

Upplev den nya VR-eran. XR Tech är en startup inom game-tech som erbjuder platsbaserade VR-upplevelser, tillgängligt för alla!

XR Tech består idag av ett litet team med siktet inställt på snabb tillväxt i Sverige och utanför landets gränser. Här har du alltså chansen att bli en i grundar-teamet, utan att behöva investera något annat än din tid och ditt driv.

Din arbetsplats är rörlig eftersom du ofta jobbar där boxarna står men du kommer att vara lika mycket med kollegorna på kontoret som för tillfället finns på Södermalm i Stockholm.

Jobbet passar dig som gillar att arbeta där det händer mycket och som ser möjligheterna med att vara bland de första in på ett entreprenöriellt bolag med stora planer och backning av kända investerare. Du får smarta och trevliga kollegor som drivs av att utmana gränserna och göra saker som inte gjorts förut. Vår passion är teknik och människor.

  • Placering: Stockholm (ibland kan du behöva resa till andra ställen i Sverige)
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
  • Start: så snart som möjligt

Rekryteringsprocessen

Vi som driver och jobbar på Knack Konsulter & Rekrytering tycker att mångfald av människor och perspektiv är en grundläggande förutsättning för lyckade organisationer. Aktuell forskning visar också att blandade team presterar bättre än homogena.

Vi uppmuntrar alla som stämmer in på profilen i annonsen att söka och använder oss av kompetensbaserade metoder för fördomsfri rekrytering.

Låter det här som ett jobb för dig? Hör av dig direkt, vi intervjuar löpande.