fbpx

Digital kommunikatör – Sweden Green Building Council

DEN HÄR ROLLEN GÅR INTE LÄNGRE ATT SÖKA

Gillar du att skapa innehåll för webb, nyhetsbrev och sociala medier? Här finns en ny roll i ett varmt och inkluderande team som trivs tillsammans. Vi söker en digital kommunikatör till Sweden Green Building Council, Sveriges ledande medlemsorganisation för hållbart samhällsbyggande!

Som en del av innehållsteamet, som leds av Sophie Mörlin Yron, kommer du att arbeta nära ytterligare en kommunikatör och en grafisk designer. I rollen finns goda möjligheter att dela med dig av din kunskap och lära dig av dina kompetenta och härliga kollegor. 

Dina arbetsuppgifter som digital kommunikatör:

Det är en bred roll, där du framför allt kommer att kommunicera med SGBC:s medlemmar och ta fram innehåll till webb, nyhetsbrev och sociala medier. Du kommer också att

  • skriva pressmeddelanden, artiklar till hemsidan och case-studies
  • uppdatera medlemsportalen och SGBC:s externa webbplats
  • skapa innehåll kring webbinarier och medlemsträffar och ta fram talare och förslag på intressanta ämnen
  • intervjua medlemmar och branschfolk för att kunna skapa relevant innehåll
  • delta i möten och samarbeta med andra kommunikatörer och marknadsförare.

För att trivas i rollen tror vi att du har

  • erfarenhet av att jobba i WordPress, eller annat CMS
  • lätt för att uttrycka dig i skrift 
  • digital kompetens och intresse för sociala medier 
  • erfarenhet av att skapa nyhetsbrev
  • intresse för hållbarhetsfrågor

Om du har erfarenhet av fastighets- eller byggbranschen är det ett plus.

Vi tror att du är utåtriktad och tycker om att ha kontakt med människor både i och utanför organisationen. Eftersom teamet är ganska litet är det bra om du gillar att hugga i där det behövs och är nyfiken på att lära dig nya saker. 

Om jobbet

Anställning: heltid, tillsvidareArbetsplats: kontoret i Hornstull med viss möjlighet till flexibilitet Start: enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Kort om Sweden Green Building Council

SGBC är Sveriges ledande organisation för hållbart samhällsbyggande. Medlemmarna är företag och organisationer som vill utveckla och påverka bebyggelsen så att den blir mer hållbar. SGBC har sedan starten 2009 vuxit snabbt och har idag över 400 medlemmar och cirka 40 anställda. Huvudkontoret är beläget på Södermalm i Stockholm och vi har en filial i Göteborg.

Vad vi erbjuder

På SGBC möts du av en kultur som är inkluderande och öppen. Vi är ett sammansvetsat team med många olika personligheter, alla med ett driv för miljö och klimat, som har roligt tillsammans.

Som medarbetare på SGBC erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och gemensam frukost på kontoret en gång i veckan. Vi sitter i fina (naturligtvis certifierade) lokaler vid Hornstull och gillar att göra trevliga saker tillsammans. Självklart har vi kollektivavtal med tjänstepension och tillhörande försäkringar.

Fackliga representanter
SACO: Anna Erdmann, anna.erdmann@sgbc.se, och Jessica Cerna, jessica.cerna@sgbc.se

Om Knacks rekryteringsprocess

Mångfald av människor och perspektiv är en grundläggande förutsättning för lyckade organisationer och aktuell forskning visar att blandade team presterar bättre än homogena. 

Vi uppmuntrar alla som stämmer in på profilen i annonsen att söka och använder oss av kompetensbaserade metoder för fördomsfri rekrytering.

Sök direkt om du är intresserad!

Om du tror att rollen passar dig, sök gärna direkt, eftersom vi genomför intervjuer löpande. 

Du behöver inte skriva något personligt brev men vi blir glada om du svarar på några frågor på nästa sida och skickar med en länk till LinkedIn-profil och/eller cv.

Om du har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Emelie Hansén på emelie@knackrekrytering.se.