fbpx

Content Manager till SmartaSaker.se

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

SmartaSaker är en svensk e-handel som består av ett sammansvetsat, nytänkande gäng med starka värderingar. De får saker att hända och har roligt tillsammans under tiden.


Nu söker SmartaSaker en content manager/digital kommunikatör som vill vara med och lyfta spännande svenska innovatörer och erbjuda sådant som skiljer sig från mängden och gör vardagen enklare och roligare för kunderna.

Vi tror att du har lätt att få ur dig både korta och lite längre texter och att du gillar att skapa smarta kampanjer för olika kanaler. Varmt välkommen att söka!

Som Content Manager kommer du att:

  • ansvara för kommunikationen i nyhetsbrev och sociala medier med fokus på text
  • skriva sökmotoroptimerat innehåll för webben med fokus på blogg och landningssidor
  • planera kampanjer i sociala medier och andra marknadsaktiviteter tillsammans med dina kollegor
  • planera och genomföra samarbeten i olika digitala kanaler
  • vara med och utveckla varumärkeskommunikationen

Eftersom SmartaSaker också finns i Norge, Danmark och Finland skickas en del text på översättning och du har kontakt med byrå som publicerar innehåll i sociala kanaler på den lokala marknaden.

Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du tycker att det är kul med e-handel och är duktig på digital och varumärkesbyggande kommunikation. Du gillar att testa saker och vill vara med och utveckla SmartaSakers sätt att kommunicera på ett värderingsdrivet sätt.

Teamet du jobbar närmast består bland annat av en e-commerce manager, en webbredaktör och SEO-ansvarig samt en grafiker.

Du är van att planera, skriva och publicera innehåll i olika digitala kanaler och du har koll på SEO. SmartaSaker vann Svenska SEO-priset i år, så du kan både lära dig massor och hjälpa till att hålla ställningarna.

Du har ett tätt samarbete med resten av teamet samtidigt som du också arbetar självständigt. Vi tror att du gillar att ta ansvar och är en fena på att planera och organisera ditt arbete.

Om SmartaSaker.se

SmartaSaker är ett framåtsträvande företag där alla hugger i, jobbar på och firar framgångar. I butiken finns noga utvalda prylar som alla behöver för att göra vardagen enklare och roligare.

Några av dina framtida kollegor är mästare på att hitta unika innovationer som engagerar och ger reaktionen ”åh vad smart”. Du kommer inte bara att se till att folk upptäcker själva produkten, utan även innovatören, hjärnan bakom den.

SmartaSaker växer och finns nu förutom i Sverige och Norge även i Finland och Danmark. Och siktet är inställt på andra marknader framåt. Det är full fart nu, så vi vill gärna att du börjar så snart som möjligt.

Om tjänsten

Placering: På vårt mysiga kontor nära S:t Eriksplan i centrala StockholmOmfattning: Heltid, tillsvidareStart: Så snart som möjligt

Knacks filosofi och metod

Mångfald av människor och perspektiv är en grundläggande förutsättning för lyckade organisationer och aktuell forskning visar att blandade team presterar bättre än homogena.

Vi uppmuntrar alla som stämmer in på profilen i annonsen att söka och använder oss av kompetensbaserade metoder för fördomsfri rekrytering.

Sök direkt om du är intresserad!

Inget personligt brev behövs men du får gärna svara på några frågor på nästa sida, och skicka med cv och/eller länk till LinkedIn-profil.

Om rollen passar dig, sök gärna direkt, för vi genomför intervjuer löpande. Om du har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss på hej@knackrekrytering.se!