fbpx

Digital marknadsförare till Voxo

DET HÄR JOBBET GÅR TYVÄRR INTE ATT SÖKA LÄNGRE

Skriv gärna in dig hos oss så får du tips om kommande jobb.

Är du en strukturerad person som vill arbeta med kreativ kommunikation för ett spännande startup-bolag? Då kanske det är du som är Voxos nya digitala marknadsförare! Voxo utvecklar AI-produkter inom röstteknologi. Som deras digitala marknadsförare blir du en viktig pusselbit som är med och hjälper Voxo att expandera på marknaden.

Voxo är ett lösningsorienterat bolag som är nyfikna och drivna. De söker en likasinnad person som passar in i deras trevliga team, är ambitiös och kan växa in i rollen. 

Som digital marknadsförare på Voxo kommer du bland annat att få Voxo att växa i digitala kanaler och bygga ett starkt varumärke utåt som syns och hörs. Du kommer att vara ansvarig för att ta fram planer, skapa content, skriva pressmeddelanden och hantera sociala medier.Voxo har gjort en del grundarbete i sin kommunikation men vill nu ta nästa steg och letar därför efter dig som vill vara en del av deras resa. 

För att trivas som digital marknadsförare på Voxo tror vi att du:

  • har erfarenhet av att arbeta med marknadsföring och kommunikation och är van vid att jobba strukturerat utifrån en marknadsplan eller liknande
  • är bra på att skapa innehåll för sociala medier, både grafiskt och rörligt
  • är kommunikativ som person 
  • skriver bra på engelska
  • ser till att saker händer och gillar att ta ansvar för dina arbetsuppgifter

I den bästa av världar har du arbetat för ett SaaS-bolag tidigare och är intresserad av tech. Om du dessutom har erfarenhet av att arbeta med SEO och/eller SEM är det ett stort plus!

Att jobba hos Voxo

Voxo är ett svensk bolag grundat 2016. De har stora ambitioner och planerar nu att växa i Sverige, Norden och Europa. Voxos smarta AI-produkt extraherar, analyserar och visualiserar innehållet i röstsamtal. Några av deras kunder idag är företag med stora kundtjänster, som bland andra Aftonbladet, Elon och Coop. 

Voxo är måna om sin företagskultur och gör många roliga aktiviteter ihop som team.

Om tjänsten

Placering: Kontoret på Regeringsgatan i centrala Stockholm (vi har såklart flexibilitet men de flesta brukar gilla att vara på kontoret)Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställningStart: Så snart som möjligt

Sök direkt om du är intresserad!

Mångfald av människor och perspektiv är en grundläggande förutsättning för lyckade organisationer och aktuell forskning visar att blandade team presterar bättre än homogena. Vi uppmuntrar alla som stämmer in på profilen i annonsen att söka och använder oss av kompetensbaserade metoder för fördomsfri rekrytering.

Inget personligt brev behövs men du får gärna svara på några frågor på nästa sida, och skicka med cv och/eller länk till LinkedIn-profil.

Om rollen passar dig, sök gärna direkt, för vi genomför intervjuer löpande. Om du har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss på hej@knackrekrytering.se.