fbpx

Produktionsledare branding och design

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Är du en driven och strukturerad produktionsledare som har jobbat på en kreativ inhouse-avdelning eller på byrå? Vill du leda designproduktioner end-to-end och arbeta med duktiga kreatörer från hela världen? 

Klingit är en snabbt växande startup som utmanar den traditionella byråmodellen. Det är full fart framåt och du kommer att få leda flera designproduktioner samtidigt, och tillsammans med projektledare arbeta med flera olika kunder.

Som produktionsledare på Klingit jobbar du med resursplanering, briefing och feedback, kvalitetssäkring och projektuppföljning.

Produktionsledaren kommer att: 

  • ansvara för ett stort antal parallellt pågående designproduktioner – från uppstart till leverans
  • arbeta nära ett distribuerat team av toppdesigners över hela världen
  • vägleda, förstå och förtydliga kundernas behov och se till att varje projekt möter de högt ställda kraven på kvalitet och snabbhet i leverans
  • jobba med briefer och koncept, planera projekt och resurssättning
  • ge konkret feedback till designers, på såväl detaljnivå som helhet, samt kvalitetssäkra leveranser

Vi tror att du:

  • har erfarenhet av att produktionsleda designprojekt, gärna från inhousebyrå eller design-/varumärkesbyrå
  • är van att hantera många projekt samtidigt
  • behärskar svenska och engelska både muntligt och skriftligt
  • är kommunikativ och bra på att presentera
  • har god förståelse för branding och design

Till den här rollen letar vi efter en lagspelare med driv och energi som trivs i en miljö där det händer mycket. Om du har erfarenhet av att leda och ge feedback till designers är det en stor bonus.

Om jobbet

Omfattning: heltid

Start: enligt överenskommelse

Arbetsform: hybrid, med bas på kontoret i Gamla Stan i Stockholm

Om Klingit

Klingit är en snabbväxande startup inom creative tech som erbjuder ett modernt, skalbart och enkelt sätt för företag att få hjälp med design och webbutveckling. Klingit har med sin innovativa modell vuxit snabbt och har idag över 100 kunder och ett team på 40+ medarbetare över hela världen.

Här blir du en del av ett roligt, stöttande och tight team i en spännande, internationell och energifylld miljö. Klingit är i en tidig fas i sitt bolagsbygge och har stora ambitioner, så det finns goda möjligheter att växa och att kunna påverka. Utöver att skapa en tjänst våra kunder älskar jobbar de även aktivt med att bygga en attraktiv kultur som gör att alla trivs, växer och ständigt utvecklas tillsammans.

Klingits modell bygger på övertygelsen att högkvalitativ design och utveckling är nyckeln till framgång för växande varumärken, och de drivs av att skapa fler likvärdiga möjligheter för kreatörer över hela världen. Genom att joina Klingit bli du en del av en resa att bygga något helt nytt som kan ha en stor påverkan på kommunikationsbranschen.

Möt teamet: https://www.instagram.com/klingitdotcom/?hl=en

Se Klingits portfolio: https://klingit.com/se/portfolio

Sök direkt om du är intresserad!

Mångfald av människor och perspektiv är en grundläggande förutsättning för lyckade organisationer och aktuell forskning visar att blandade team presterar bättre än homogena.

Vi uppmuntrar alla som stämmer in på profilen i annonsen att söka och använder oss av kompetensbaserade metoder för fördomsfri rekrytering.

Inget personligt brev behövs men du får gärna svara på några frågor på nästa sida, och skicka med cv och/eller länk till LinkedIn-profil.

Om du tror att rollen passar dig, sök gärna direkt, för vi genomför intervjuer löpande.

Om du har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss på hej@knackrekrytering.se.