fbpx

Projektledare som kan skriva

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Det är fullt ös på Knacks storasyster Stockholms Skrivbyrå och de behöver bli en till. Vi sitter tillsammans i fina lokaler i Gamla Stan och nu ser Skrivbyrån fram emot att välkomna en ny person i vårt ovanligt härliga gäng.

Eftersom Stockholms Skrivbyrå är en contentbyrå specialiserad på digital kommunikation behöver du ha bra koll på digitala kanaler och känsla för språk. Kanske har du själv jobbat som skribent tidigare.

Ordning, tempo och många kontaktytor

Vi tror att du är självgående, kvalitetssäker och lösningsorienterad. Du gillar förmodligen att rodda flera projekt parallellt och trivs med många kontaktytor. I den här rollen blir du en viktig rådgivare till uppdragsgivarna och är den som ser till att alla uppdrag blir så bra de bara kan.

Du gör snabba behovsanalyser och har tillräckligt mycket på fötterna för att lätt kunna ställa frågor och komma med rekommendationer kopplat till Content Marketing och kommunikationsutmaningar. Du hanterar kunder i alla branscher och uppdragen kan vara allt från snabba textproduktioner till årslånga konsultlösningar.

Som projektledare kommer du att

 • ta hand om inkommande förfrågningar
 • fånga upp behov över telefon och mejl
 • ta kundmöten hos oss eller på stan
 • fördela uppdrag, se över våra interna resurser och lägga ut jobb både internt och externt
 • ta samtal kring avtal och arvode med såväl uppdragsgivare som konsulter och se till att förväntningar och leveranser lirar så att alla blir glada och nöjda
 • skriva offerter, avtal och fakturera
 • korrekturläsa och kvalitetssäkra våra skribenters arbete innan du levererar texterna till våra uppdragsgivare

Om du tycker om att skriva kan du också få hoppa in och ta egna skrivuppdrag ibland!

För att trivas i rollen har du antagligen

 • arbetat med content marketing, kommunikation och/eller text
 • erfarenhet från byrå, inhousebyrå eller frilans
 • god förmåga att planera, prioritera och driva projekt framåt
 • lätt för att bygga relationer
 • ett nyfiket sätt och ett genuint intresse för digitalisering
 • eget driv och lätt att få saker ur händerna
 • lite koll på prissättning och tidsåtgång när det gäller innehållsproduktion

Om att jobba på Stockholms Skrivbyrå

Du blir del av ett litet och dynamiskt team. Vi har hög energi och drivs av att snabbt och effektivt leverera texter som vi är stolta över. Eftersom vi verkar inom en bransch med snabb utveckling är vi nyfikna, orädda och innovativa. Som en del av byrån kommer du att vara med och påverka både vårt erbjudande och dina dagar.

Stockholms Skrivbyrå är en liten byrå med stora nätverk av innehållsproducenter och skribenter. Vi hjälper våra kunder med allt från strategi till textproduktion och har särskilt god kunskap inom digital kommunikation. Vi utbildar också inom bland annat skrivande, SEO, klarspråk, content marketing och inbound marketing. I lokalerna sitter även systerbyråerna Knack Rekrytering och Filmbyrån i Stockholm. Vi har ett tätt samarbete och firar gärna våra framgångar tillsammans!

Om tjänsten

Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid

Arbetsplats: Kontoret i Gamla stan, med möjlighet till visst distansarbete

Start: Så snart som möjligt

Sök direkt om du är intresserad!

Mångfald av människor och perspektiv är en grundläggande förutsättning för lyckade organisationer och aktuell forskning visar att blandade team presterar bättre än homogena. Vi uppmuntrar alla som stämmer in på profilen i annonsen att söka och använder oss av kompetensbaserade metoder för fördomsfri rekrytering.

Inget personligt brev behövs men du får gärna svara på några frågor på nästa sida, och skicka med cv och/eller länk till LinkedIn-profil.

Om rollen passar dig, sök gärna direkt, för vi genomför intervjuer löpande. Om du har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till emelie@knackrekrytering.se

Varmt välkommen med din ansökan!