fbpx

Kommunikatör med fokus på kundresan

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Är du en självgående kommunikatör med projektledarådra som vill vara med på en spännande digital utvecklingsresa? Du är antagligen trygg i ditt skrivande och har bra koll på hur man anpassar innehåll till olika målgrupper och kanaler.

Akademikerförsäkring tar ännu ett steg för att utveckla sin digitala kommunikation och behöver nu vässa sitt team med en till kommunikatör. Du kommer att jobba brett med kommunikation i olika digitala kanaler, med särskilt fokus på den digitala kundresan. 

Som kommunikatör hos Akademikerförsäkring får du:

  • skriva innehåll till allt från nyhetsbrev, försäkringsbrev, produktsidor och sociala medier till längre artiklar
  • ta hand om och optimera kundkommunikationen i olika kanaler och för olika målgrupper
  • tillsammans med teamet fortsätta utveckla kundresan utifrån en satt strategi
  • följa upp, utvärdera och förbättra kampanjer och kommunikationsinsatser

Du har många kontaktytor inom organisationen och får stor användning av dina projektledaregenskaper och din kommunikativa förmåga.

För att trivas i rollen tror vi att du: 

  • har jobbat i en liknande roll
  • skriver målgruppsanpassade texter med användarupplevelsen i fokus
  • har erfarenhet av löpande kundkommunikation
  • är van att jobba i olika digitala verktyg
  • har erfarenhet av någon typ av marketing automation-system

Vi tror också att du gillar att samarbeta med andra samtidigt som du också arbetar självständigt och driver dina egna projekt framåt.

Om du dessutom har erfarenhet av att arbeta med kundresor och användarbehov är det ännu bättre!

Om Akademikerförsäkring 

Akademikerförsäkring är en försäkringsförmedlare som erbjuder rådgivning, medlemsförsäkringar och tjänster till över 320 000 fackförbundsmedlemmar. Företaget ägs av fackförbunden Sveriges Ingenjörer, Akademikerförbundet SSR, Naturvetarna, DIK, Sveriges Arbetsterapeuter och Sveriges Farmaceuter. Organisationen är processorienterad och arbetar tillsammans, med kunden i fokus, för att lösa problem och utveckla verksamheten. I trevliga lokaler vid Fridhemsplan i Stockholm väntar 20 kollegor på dig!

Om jobbet

Omfattning: heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Placering: kontoret vid Fridhemsplan med viss flexibilitet Start: omkring 1 september

Sök direkt om du är intresserad!

Mångfald av människor och perspektiv är en grundläggande förutsättning för lyckade organisationer och aktuell forskning visar att blandade team presterar bättre än homogena. Vi uppmuntrar alla som stämmer in på profilen i annonsen att söka och använder oss av kompetensbaserade metoder för fördomsfri rekrytering.

Inget personligt brev behövs men du får gärna svara på några frågor på nästa sida, och skicka med cv och/eller länk till LinkedIn-profil.

Om rollen passar dig, sök gärna direkt, för vi genomför intervjuer löpande. Om du har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till emelie@knackrekrytering.se.