fbpx

Produktionsledare med koll på text och digital kommunikation

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Stockholms Skrivbyrå söker en självgående, kvalitetssäker och lösningsorienterad produktionsledare som har bra språkkänsla och lätt för att fatta snabba beslut. Du produktionsleder konsultuppdrag som rör digital kommunikation och marknadsföring och hanterar allt från snabba textproduktionsuppdrag till årslånga konsultlösningar.

Vi tror att du gillar att rodda flera projekt parallellt och trivs med många kontaktytor – dina relationer till uppdragsgivare och konsulter är avgörande för smidig produktionsledning och snygga leveranser. Våra konsulter jobbar ofta hemifrån eller från egna kontor, så du sköter mycket av den kontakten via mail och telefon.

På Stockholms Skrivbyrå finns fyra anställda copywriters och digitala kommunikatörer och ett nätverk med fler än 3 000 frilansande skribenter, copywriters, översättare och andra skrivande kommunikatörer. Vi hjälper framför allt till med produktion av text för digitala kanaler.

Ordning, tempo och många kontaktytor

I rollen som produktionsledare hos Stockholms Skrivbyrå kommer du att:

 • ta hand om inkommande förfrågningar
 • fånga upp behov över telefon eller i mejl
 • ta kundmöten hos oss eller på stan
 • fördela uppdrag, se över våra interna resurser och lägga ut jobb både internt och externt
 • ta samtal kring avtal och arvode med såväl uppdragsgivare som konsulter och se till att förväntningar och leveranser lirar så att alla blir glada och nöjda
 • skriva offerter, avtal och fakturera

Så från ax till limpa i varje uppdrag!

För att trivas i rollen tror vi att du har

 • erfarenhet från att leda digitala kommunikationsprojekt
 • lite koll på prissättning och tidsåtgång när det gäller innehållsproduktion
 • erfarenhet från byrå- eller konsultverksamhet
 • förmåga att planera, prioritera och driva projekt framåt
 • god förmåga att bygga relationer med kunder och konsulter

Vi är ett litet team med stora nätverk, så hos oss blir du en viktig spelare. Vi ställer höga krav på oss själva och våra leveranser men tar hand om varandra och hjälps åt. Du får gärna vara en naturlig ledare som smidigt ser till att alla inblandade håller deadlines och kvalitet. Eftersom byrån är liten kan du åka på att köpa mjölk och säkra att vi har papper till skrivaren på morgonen och träffa en marknadschef för att diskutera contentproduktion efter lunch.

I många uppdrag spelar du en viktig roll i att korrekturläsa och kvalitetssäkra konsulternas arbete innan du levererar texterna till våra uppdragsgivare. Ett gott öga för språk är därför nödvändigt. Kanske tycker du själv om att skriva?

Om Stockholms Skrivbyrå

Stockholms Skrivbyrå levererar texter av många olika slag till marknadsavdelningar, myndigheter, byråer, startups och några av Sveriges största bolag. Våra uppdragsgivare vänder sig till oss när det är dags att sätta en digital strategi, hitta tonläget, skriva seo-texter, blogginlägg eller pressmeddelanden. Vi är särskilt duktiga på digital kommunikation, sökmotoroptimering, UX-writing och content- och inbound marketing. Vi utbildar även i skrivande. Vi tar oss an korta projekt, löpande uppdrag och längre konsultlösningar.

Om tjänsten

Omfattning: tillsvidareanställning på heltid

Arbetsplats: Kontoret i Gamla stan, med möjlighet till visst distansarbete

Start: Så snart som möjligt

Sök direkt om du är intresserad!

Om rollen passar dig, sök gärna direkt, för vi genomför intervjuer löpande. Vi uppmuntrar alla som stämmer in på profilen i annonsen att söka och använder oss av kompetensbaserade metoder för fördomsfri rekrytering.

Vi som driver och jobbar på Knack Konsulter & Rekrytering är övertygade om att en mångfald av människor och perspektiv är en grundläggande förutsättning för lyckade organisationer. Aktuell forskning visar också att blandade team presterar bättre än homogena.

Varmt välkommen med din ansökan!