fbpx

Digital kommunikatör med fokus på SEO

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Vill du bli Carglass® nya SEO och content wizard? Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med skrivet innehåll för webb och andra digitala kanaler. Du har kunskap om SEO och stor lust att lära dig mer.

Hos Carglass® blir du en del av ett litet agilt och digitalt team. Du skriver på svenska och ansvarar för att sökmotoroptimera webbens innehåll och inspirera kommunikatörer i de andra nordiska länderna att arbeta mer aktivt med SEO.

Som digital kommunikatör hos Carglass® kommer du att: 

  • Använda analysverktyg för SEO
  • Optimera innehållet på webbplatsen
  • Skriva texter för webb, nyhetsbrev, internkommunikation och sociala medier
  • Samarbeta med teamet för att nå de övergripande målen som rör SEO och kundresa
  • Dela med dig av din kunskap till andra kommunikatörer
  • Sammanställa statistik

Vem är du? 

Vi söker dig som har kunskaper om och stor lust att lära dig mer om sökmotoroptimering. Du kommer att arbeta för högre rankning hos sökmotorerna och tillväxt i våra digitala kanaler. Till din hjälp har du ditt team och verktyg som Contentful, Screaming Frog, Google Search Console, Google Analytics och länkanalysverktyg. Strategin och de tekniska bitarna är redan på plats. En del av kunskapen finns i teamet, annan får du skaffa på egen hand.

Ditt internationella team hos Carglass® består av en Nordic Digital Manager, en Growth/Conversion Lead, en Paid Acquisition Lead och flera dedikerade externa utvecklare och andra digitala specialister.

Vi tror att du trivs med att jobba i en utvecklande miljö och själv vara ansvarig för att driva dina projekt framåt. Vi hoppas att du är en nyfiken person som lätt skaffar ny kunskap och gärna delar med dig av insikter och tips kring hur vi alla kan bli bättre på SEO och tillväxt i våra digitala kanaler. Du är en god kommunikatör och du trivs med att samarbeta med utvecklare och experter inom UX och konvertering. Vi talar engelska, men du skriver främst på svenska.

Du arbetar omväxlande på kontoret på Karlavägen och remote. Teamet är härligt och arbetsplatsen klok när det handlar om balansen mellan arbete och hemmaliv.

Om jobbet

  • Omfattning: tillsvidare på heltid med sex månaders provanställning
  • Arbetsplats: flexibelt med bas på kontoret på Karlavägen
  • Start: enligt överenskommelse, snarast möjligt efter sommaren

Knacks rekryteringsprocess

Mångfald av människor och perspektiv är en grundläggande förutsättning för lyckade organisationer. Aktuell forskning visar också att blandade team presterar bättre. Vi uppmuntrar alla som stämmer in på profilen i annonsen att söka och använder oss av kompetensbaserade metoder för fördomsfri rekrytering.

Du behöver inte skriva ett personligt brev men om du vill svara på några frågor på nästa sida blir vi glada, och skicka med cv och/eller länk till LinkedIn-profil.

Om du har frågor är du varmt välkommen att höra av dig på hej@knackrekrytering.se.