fbpx

Innehållsproducent CRM – Konsult heltid

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Som innehållsproducent hos Digital Strategi Skandinavien (DSS) planerar, producerar och publicerar du innehåll för olika digitala kanaler. Fokus ligger på CRM och du arbetar både strategiskt och operativt med relationsskapande innehåll. Du är konsult på heltid under minst ett år och arbetar både hos DSS och ute hos kunder. 

För att trivas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet av att:

  • planera, paketera, producera och anpassa innehåll för olika digitala kanaler med fokus på kundlojalitet
  • jobba med CRM- och marketing automation-system
  • agera beställare av innehåll för digitala kanaler
  • arbeta praktiskt med publicering i olika digitala kanaler
  • mäta, testa och följa upp

Du gillar att arbeta både operativt och strategiskt och vi tror att du är nyfiken, ansvarstagande och kommunikativ. Du har några års erfarenhet som konsult eller från byrå och kan både producera eget material och agera beställare av innehåll för olika kanaler. Du vet själv vilka områden du behärskar väl och vilka kanaler du med fördel beställer från annan resurs.

Om uppdraget:

  • Omfattning: heltid på konsultbasis fram till januari 2023 med eventuell förlängning
  • Arbetsplats: centralt i Stockholm, ute hos kund samt på DSS kontor
  • Start: januari 2022

Kort om Digital Strategi Scandinavien:

DSS hjälper företag att skapa långsiktig digital tillväxt genom att utveckla människor, teknik och processer. De hjälper företag att utveckla sin digitala räckvidd, nå rätt målgrupper, öka sin digitala försäljning och skapa lojala kunder. DSS har en en kultur som bygger på tillit, mod och ambition. Eftersom alla på DSS är specialister är de noga med att uppmuntra och stötta arbetssätt som gynnar lärande för att tillsammans bli smartare.

Om matchningen

Vi tycker att mångfald av människor och perspektiv är en grundläggande förutsättning för lyckade organisationer. Aktuell forskning visar också att blandade team presterar bättre än homogena. Vi uppmuntrar alla som stämmer in på profilen i annonsen att söka direkt. Vi intervjuar löpande. Inget personligt brev behövs men du får gärna svara på några frågor på nästa sida, och skicka med antingen cv eller länk till LinkedIn-profil.