fbpx

Digital kommunikatör till TL Bygg – konsultuppdrag 6 månader

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Byggbranschen har kanske inte alltid det bästa ryktet, men visst har du sett det där initiativet Peppa med nåt du kan reppa där man kan vinna sitt studentflak, och Sila Snacket för mer inkluderande arbetsplatser med en schysstare jargong? Kanske har du till och med stött på podden Snickerisnack?

Det är våra kompisar på TL Bygg som ligger bakom allt det, och nu när deras kommunikatör ska ut på nya äventyr är vi glada att få hjälpa dem igen med att hitta nästa stjärna.

Är du en självgående, driven och kreativ kommunikatör som vill jobba både högt och lågt med kommunikation i olika digitala kanaler? Nu söker vi en digital kommunikatör som ska ta hand om TL Byggs digitala kanaler med fokus på webb och sociala medier på deltid under 6 månader, med goda chanser till förlängning.

Ta chansen, kom och jobba med 10 andra härliga och schyssta kollegor på kontoret i Nacka. TL Bygg är ett helägt dotterbolag till Atrium Ljungberg där man kan få visst stöd av deras kommunikationsavdelning.

För att passa för uppdraget tror vi att du:

  • är en stjärna på att skriva olika typer av text som riktar sig till olika målgrupper
  • har erfarenhet av att förvalta och underhålla både extern och intern webb (gärna erfarenhet av Episerver och/eller Sitevision)
  • planera, publicera och följa upp på sociala medier
  • har bra koll på analys och vad som fungerar och inte för bra SEO
  • tycker att det är kul att driva projekt tillsammans med byrå
  • är bra på att driva på ditt eget arbete och gillar att ha många kontaktytor internt

Om du dessutom har erfarenhet av bildbearbetning i Photoshop och kanske till och med gillar att fota själv blir vi extra glada!

Om uppdraget:

Omfattning: 50% under 6 månader med möjlighet till förlängning Arbetsplats: På plats i Nacka Period: Start augusti

Kort om TL Bygg:

TL Byggs strategi är att bygga kontor, bostäder och samhällsfastigheter där de arbetar för att komma in så tidigt som möjligt i projekten för att nyttja all kompetens och skapa en lönsam och hållbar produkt. TL Bygg arbetar långsiktigt och väljer beställare före projekt för att vara sanna mot deras värderingar och bidra till en bättre stad. För dem går lönsamhet före omsättning.

TL Bygg vann dessutom Årets byggbolag 2022, Sveriges bästa intranät 2020 och har även vunnit andra priser inom jämställdhet och kommunikation. Här kan du läsa mer om TL Bygg.

Att ta uppdrag via Knack

Knack Konsulter & Rekrytering förmedlar uppdrag till frilansare och underkonsulter. Du som konsult är den kreativa kraften och Knack sköter administration som offerter, avtal och förhandling av arvode. Vi värdesätter kvalitet, kreativitet och driv hos våra konsulter.

För att ansöka får du gärna svara på några frågor på nästa sida, och skicka med cv och/eller länk till Linkedin-profil.

Skicka gärna in din intresseanmälan direkt, uppdrag tillsätts snabbt. Om du har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Emelie Färnkvist på emelie@knackrekrytering.se