fbpx
Tillbaka till bloggen

Armémuseum behövde snabbt få in en konsult

Armemuseum

Peter Zander, enhetschef på Armémuseum i Stockholm, behövde snabb hjälp med den digitala marknadsföringen inför en kommande utställning. Knack Rekrytering fick frågan om att hjälpa till att hitta en konsult och såg snabbt till att en kvalificerad digital kommunikatör var på plats.

Armémuseum fick träffa kandidater efter några dagar

– Vi stod inför en ohållbar situation med en förlängd sjukskrivning och en ny utställning som omgående behövde marknadsföras i alla våra digitala kanaler. Vi hade mycket att göra och tjänsten måste tillsättas omgående.

Peter hade fått nys om Knack Rekrytering via en tidigare kollega som varit mycket nöjd med samarbetet med Knack.

– Rekryteringsprocessen var effektiv och smidig, och Knack var otroligt lyhörda och nyfikna på våra behov, både på kort och lång sikt. Veckan efter vårt första möte fick vi träffa kandidater och alla hade de kvalifikationer vi sökte. Det var ändå en person som stack ut lite extra och som skulle passa väl in i teamet hos oss på Armémuseum. Vi hade lyckan att knyta Idil Hassan till vårt team! säger Peter.

Snabba puckar för Idil

Idil såg annonsen i ett av sina digitala nätverk, kontaktade Knack och blev samma dag inbokad på intervju.

– Redan dagen efter mitt möte med Barbara på Knack bokades jag på intervju med Peter Zander på Armémuseum. Vi blev en bra match, jag hade vad Armémuseum sökte och de kunde erbjuda mig ett uppdrag som känns utvecklande och spännande. Det tog mig mindre än en vecka att få ett nytt jobb, jag trodde aldrig att det skulle gå så fort, säger Idil Hassan, konsult hos Knack Rekrytering.

Armémuseums nya utställning ”Segerns pris – Narva 1700″  tar dig med på en resa ut på slagfältet år 1701 och segern vid Narva. Utställningen belyser också det stora lidande som människor fick utstå i krigets spår, något som sällan lyfts upp i historieböckerna.

Har du också behov av digital kompetens? Kontakta oss här för att få förslag på konsultlösningar eller rekrytering

Är du en digital stjärna som vill bli en av Knacks konsulter? Välkommen att ladda upp ditt CV här.