fbpx
Tillbaka till bloggen

White arkitekters rekrytering av en Video Creative

White Arkitekter logo

White arkitekter är ett av Europas mest välrenommerade arkitektkontor. Nyskapande och nytänkande är en självklarhet för White och därför var det en naturlig utveckling att bygga vidare kommunikationsteamet med en Video Creative. Knack Rekrytering fick uppdraget!

Spetskompetens gav gott resultat

White arkitekter arbetar ca 900 medarbetare med att skapa arkitektur som engagerar, bidrar till en hållbar livsstil och sätter människan i centrum. Helena Faxgård är kommunikationschef på White och den som tog kontakt med oss på Knack Rekrytering när behovet av att utöka teamet uppstod. Hon hade blivit tipsad om att Knack var specialister på roller inom kommunikation och media, och efter första mötet kände hon sig övertygad.

 – Jag jämförde Knack med andra rekryteringsbyråer och tyckte att det fanns en spetskompetens som kunde hjälpa mig att hitta rätt. Jag fick bra råd kring vad jag skulle tänka på när jag tog fram kompetensprofilen – väldigt uppskattat när man inte riktigt själv vet vad man behöver, säger Helena.

Hon känner att det bästa med rekryteringsprocessen var snabbheten, expertisen och träffsäkerheten. 

– Det känns som att Knack har ett bra kontaktnät för den här typen av rekryteringar, fortsätter Helena.

Träffsäker annons ledde till över 100 kvalificerade ansökningar till White arkitekter

Med över 100 ansökningar och ett urval av kandidater som enligt Helena var väldigt starkt, landade till slut valet på Alejandro Gonzalez Castilla som hade sett annonsen på LinkedIn.

– Beskrivningen av White och tjänsten lät väldigt spännande. När jag väl fick komma på intervju så kändes det väldigt proffsigt från både Knacks och Whites sida. Barbara på Knack Rekrytering var flexibel med mötestider och alltid tillgänglig för frågor. Jag hölls uppdaterad genom hela processen och det flöt på väldigt bra, säger Alejandro.

Han upplevde att White hade bra koll på vad de sökte och ställde väldigt tydliga frågor. 

– Jag uppskattade också att Knack bad mig ta bort mitt namn i min video reel, för att uppmuntra till en fördomsfri rekrytering. Jag gillar när alla tävlar på lika villkor. White känns verkligen som rätt företag för mig, det ska bli spännande att se vad jag kan skapa där och bidra med!, avslutar Alejandro.

Vi på Knack fungerar som ett bollplank när team behöver digitaliseras och moderniseras. Hör av dig till oss om du vill prata om era utmaningar.

Relaterade inlägg

  1. Armemuseum