fbpx
Tillbaka till bloggen

Visual Art hittade nya kollegor med hjälp av Knack Rekrytering

Visual Art

När fullservicebyrån Visual Art behövde utöka teamet med en copywriter och en visuell designer valde Robert Hedlund, kreativt ansvarig, att ta hjälp av Knack Rekrytering. Eftersom samarbetet sparade väldigt mycket tid, fick Robert tid till andra viktiga projekt. 

–  Att få noggrant utvalda kandidater som matchade kompetenskraven, kulturen och teamet, underlättade och snabbade på processen, säger Robert.

Ett ödmjukt och prestigelöst team 

Det var viktigt att hitta personer som passar in i teamet och kan leverera tillsammans med andra. Nyfikenhet, ödmjukhet, prestigelöshet och stor kompetens inom det egna specialområdet var hela tiden i fokus under jakten på nya kollegor. Dan Gibson och Mimmi Kloow fick erbjudande om jobb hos Visual Art och Robert upplever att han har fått två kollegor som passar perfekt in i den ambitiösa och prestigelösa kulturen på byrån.

– En anledning till att det blev så bra är nog att Knack var väldigt lyhörda för våra behov. Jag kunde alltid höra av mig och de var tydliga, noggranna och tillgängliga, säger Robert.

Mimmi Kloow och Dan Gibson

Mimmi och Dan har båda arbetat hos Visual Art under några månader nu.

– Den personliga rekryteringsprocessen och det faktum att Knack Rekrytering var måna om att hitta den optimala platsen för just mig gjorde att det här blev bra. Visual Art är en organisation under ständig utveckling och det händer mycket. Det gillar jag! säger Mimmi, senior copywriter.

– Bemötandet och det genuina intresset för människan gjorde att jag hamnade rätt. Rekryteringsprocessen blev både bra och snabb. Jag gillar att jag fick personliga och utvecklande frågor istället för de vanliga standardfrågorna. Det bästa med mitt jobb idag är att jag får arbeta med stora internationella uppdrag och mycket mer digitalt än jag har gjort tidigare. Varje dag är faktiskt utvecklande, säger Dan, senior visuell designer.

Om Knack Rekrytering

Knack Rekrytering hjälper företag att hitta engagerade människor med de rätta kompetenserna inom marknad, kommunikation och media. Stor vikt läggs vid att formulera roller, locka rätt sökande och få en perfekt matchning som bygger hållbara team. Vi bemannar kortare projekt, hjälper till vid rekrytering och bygger hela inhouse-team. Läs mer om oss här.

Relaterade inlägg

  1. Armemuseum
  2. White Arkitekter logo