fbpx
Tillbaka till bloggen

Snabb rekrytering för STF Ingenjörsutbildning

STF behövde snabbt få in en erfaren digital marknadskommunikatör som vikariat för en föräldraledig kollega. Genom rekommendationer fick de nys om Knack Rekrytering. Två veckor senare hade de rätt person på plats!

Om STF och uppdraget

STF Ingenjörsutbildning erbjuder kurser och utbildningar för yrkesverksamma i teknikdrivna företag. Det är ett arbete som sker i nära samarbete med näringslivet och inkluderar kurser, seminarier, diplomutbildningar och utbildningar inför certifiering – alltid ledda av specialister med lång erfarenhet och stark förankring i näringslivet. Rollen de sökte krävde därför både en erfaren och kreativ person med stenkoll på det digitala. Valet föll på konsulten Ann-Christin Grell Johansson, som visade sig ha allt som stod på önskelistan.

– Samarbetet med Ann-Christin fungerar toppen. Vi värdesätter hennes erfarenhet och kreativitet högt, och är mycket glada över att hon är en del av vårt gäng nu, säger Marita Wallin, Marknadsansvarig på STF Ingenjörsutbildning.

Lyhördhet och effektivitet ledde till rätt kandidat

När STF vände sig till Knack Rekrytering var behovet brådskande och vikariatet behövde tillsättas så snabbt som möjligt. Knack satte sig in i rollen och hittade snabbt rätt kandidat – Ann-Christin – som även hon är nöjd med processen och bemötandet.

– Jag upplevde rekryteringsprocessen som väldigt proffsig. Jag fick en bra kontakt med rekryterarna på Knack som var både lyhörda och effektiva i sitt sätt att arbeta. Dessutom har de följt upp rekryteringen på ett väldigt trevligt sätt, vilket jag tycker är viktigt i en rekryteringsprocess, säger Ann-Christin Grell Johansson, STF:s nya digitala marknadskommunikatör.

Både STF och Ann-Christin är mycket nöjda med rekryteringen och vi på Knack Rekrytering är glada för det fina samarbetet.  

– Tack vare snabb och tydlig återkoppling kring varje kandidat som vi presenterade kunde vi arbeta snabbt och smidigt, och stärka vår uppdragsgivares employer brand, säger Barbara Bender på Knack Rekrytering.

Vi önskar STS Ingenjörsutbildning och Ann-Christin stort lycka till!