Knack kampanj Knack kampanj

Erbjudanden från Knack Rekrytering


I en orolig tid vill vi göra vad vi kan för att underlätta för uppdragsgivare, konsulter och arbetssökande. Under våren sänker vi därför våra arvoden på rekrytering, konsulttimmar och karriärcoachning. Även om vi vanligtvis sköter mycket av vårt arbete online, förflyttar vi nu även intervjuer och coachningssamtal till våra digitala rum. Varmt välkommen till oss!

Gratis rådgivning, sänkta konsultarvoden och 50% på rekrytering

För att säkra jobb åt våra konsulter och arbetssökande och hjälpa våra uppdragsgivare att planera framåt reducerar vi våra rekryteringsarvoden med 50% under perioden mars-maj. Under samma period erbjuder vi även sänkta konsultarvoden på nya uppdrag och kostnadsfri rådgivning kring behov, lösningar och roller.

Det händer mycket inom kommunikation och marknadsföring i samband med den stora digitalisering som pågår globalt. För att bringa lite ordning bland alla nya titlar som dyker upp har vi tagit fram en titelguide. Vi tycker att det är så spännande att bolla roller, titlar och arbetsbeskrivningar och vi gör det kostnadsfritt om du har funderingar!

 

HÖR AV DIG TILL OSS!LÄS TITELGUIDEN

Rekrytera för framtiden

I tider av förändring är det många intressanta talanger som rör på sig. Vi hjälper dig när du vill stärka upp teamet med en ny kollega. Ibland sköter vi hela processen, ibland valda delar som intervjuer och referenstagning. Här kan du läsa om hur det brukar gå till

Hos oss ingår alltid search och marknadsföring i digitala kanaler. Vi ser varje rekrytering som en möjlighet att sprida ert varumärke, stärka er employer branding och skapa goda relationer för framtiden. Vi kommer själva från roller inom kommunikation och marknadsföring och vet vilka vägar vi ska ta för att nå ut med ert varumärke och aktuell roll till rätt sökande. 

Eller hyr in en konsult

I osäkra tider kan behoven förändras fortare än vanligt, och det kan vara svårt att planera framåt. En effektiv och flexibel lösning kan vara att ta hjälp av en konsult. Vi har många kompetenta kommunikatörer, innehållsproducenter, projektledare och strateger som är vana att snabbt komma in och förstå vad som ska göras.

Att ta hjälp av en konsult är klokt när behovet finns, men inte är tillräckligt stort för att man ska kunna anställa någon. Om uppdraget växer kan konsulten utöka sin tid och den den dag det är dags att anställa kanske konsulten kan rekryteras över. På så sätt har båda parter fått en längre testperiod och upplärningsperioden blir minimal.

Är det bråttom - ta hjälp av Konsultakuten

Behöver du hjälp med att skriva pressmeddelanden, få ut information eller kommunicera internt? Ska webben migreras eller fyllas med material? Eller behöver du ha förstärkning i strategi- och utvecklingsprojekt som passar bra att genomföra under perioder av lägre aktivitet? 

Vid arbetstoppar eller när det oväntade händer behövs en enkel och mycket flexibel lösning. Vårt svar på det är Konsultakuten!

Genom Konsultakuten kan du ha någon igång inom en eller ett par dagar. Det kostar inget att få förslag på personer, och vi svarar inom en timme. Hör av dig på konsultakuten@knackrekrytering.se.

Digitala rekryteringsprocesser för en snabb och smidig lösning

Med stora kontaktnät och koll på den digitala världen vet vi var vi hittar rätt folk. Många av människorna i våra nätverk är inte aktivt sökande, men öppna om rätt jobb dyker upp. Därför kan det gå undan när du ger oss förtroendet att söka. Du får snabbt förslag som matchar era behov och önskemål.

Tillsammans kommer vi fram till de bästa metoderna för en snabb och smidig lösning. Vi kan genomföra alla steg i processen digitalt - från ett onlinemöte med dig för att gå igenom behov och rollbeskrivning, till intervjuer över telefon, videosamtal och olika typer av praktiska tester. 

Coachning och karriärrådgivning i tider av förändring

Vi tror att många funderar över framtiden nu. Under våren erbjuder vi coachningssamtal med karriärrådgivning via Skype, Teams eller annan digital kanal till reducerat pris.

Under cirka en och en halv timme går vi igenom bakgrund och framtid, kartlägger önskemål och drivkrafter och identiferar vilka roller och arbetssätt som passar bäst. Vi fokuserar framåt, och ger råd om kompetensutveckling, ansvarsområden och titlar inom branschen. Vi ser också över cv och LinkedIn-profil. 

Är du eller en kollega intresserad av coachning? Ta del av erbjudandet här.

Experter på kommunikation, marknad och media

Med lång erfarenhet av kommunikation och marknadsföring har vi koll på yrkesrollerna inom branschen och förstår olika verksamheters behov på kort och lång sikt. Det gör att vi kan säkerställa att våra kandidater och konsulter verkligen har de kunskaper och den personlighet som behövs. Våra stora nätverk inom branschen gör också att vi snabbt kan hitta träffsäkra matchningar.

Vill du ha rådgivning om en roll, hjälp med en rekrytering eller förslag på konsulter? Hör av dig! Du når oss på 08-556 042 00 eller hej@knackrekrytering.se.