fbpx
Tillbaka till bloggen

Konsultakuten – konsulter inom kommunikation marknad och design

konsulter inom kommunikation

Här finns erfarna och flexibla konsulter inom kommunikation, marknadsföring och design. Vi vet hur det kan vara när det oväntade – eller väntade händer. Vid föräldravik, arbetstoppar, sjukdom finns vi här. Konsultakuten är beredd att rycka ut med mycket kort varsel!

Proffsiga självgående konsulter inom kommunikation

Knack Rekryterings konsultakut hjälper dig att hitta en kvalificerad konsult eller frilansare. Det är enkelt. Du ringer oss eller fyller i formuläret där du kort berättar om vilken typ av kunskaper konsulten behöver och när jobbet drar igång.

Vårt nätverk består av erfarna digitala kommunikatörer, copywriters, designers, innehållsproducenter, filmare, projekt- och produktionsledare och kreatörer inom media och reklam. Så snart vi får in en förfrågan påbörjar vi arbetet med att ta fram rätt person för konsult- eller frilansuppdraget.

Svar inom 2 timmar

När det gäller är vi mycket snabba. Vi har erfarna konsulter som gillar att rycka ut och som är vana vid att snabbt komma in i en situation med nya arbetsuppgifter, kollegor och utmaningar.

Vi har gjort det till vår mission att förenkla rekryteringsprocesser och konsultmatchningar. Vi som arbetar på Knack har själva erfarenhet från olika marknadsavdelningar och byråer och vi vet vad som krävs när tiden är knapp och stressnivåerna höga.

Genom att förmedla personer som vi själva kommit i kontakt med under våra många år i branschen kan vi leverera snabbt och tryggt. Våra konsulter och frilansare kan inte bara visa ett kvalificerat CV utan möter även de sociala och kommunikativa krav som förväntas.

Tveka inte att be oss om ett kostnadsfritt förslag på konsultlösning!

Genom att fylla i formuläret kan du enkelt specificera vilken typ av konsult eller frilansare du söker och för vilket uppdrag. Vi återkommer till dig inom 2 timmar, oftast ännu snabbare.

Varmt välkommen!