fbpx

Konsulter, frilansare och interim

Om ni saknar viss spetskompetens i teamet, upplever arbetstoppar i perioder eller behöver snabba resultat inom ett visst område kan en konsult vara en bra lösning. Knack har ett stort nätverk av självgående, kompetenta och flexibla konsulter och frilansare som tycker om att ta sig an olika typer av uppdrag. Så hör av dig till oss så tar vi kostnadsfritt fram förslag som passar dig!

Så här går det till:

1

Berätta om dina behov

Ring oss på 08-408 091 00 eller fyll i formuläret så tar vi reda på vilken typ av kunskaper och egenskaper konsulten behöver ha.

2

Du får förslag på konsulter

Du får inom kort kostnadsfritt förslag på personer som passar bra för uppdraget, och kan träffa dem.

3

Konsulten börjar jobba!

Du väljer en konsult och uppdraget är igång så snart du vill. Fakturan kommer sen från Knack.

Konsulter med koll på kommunikation, marknadsföring, produktion och design

Under många år har vi byggt våra nätverk av människor med olika typer av kunskaper och personligheter. Därför kan vi snabbt hitta den konsult-, frilans- eller interim-lösning du behöver. Kanske en digital kommunikatör, content producer, social media manager, projekt- eller produktionsledare, copywriter, eller designer? Vi har även fantastiska ledare som gärna tar interimuppdrag; marknadschefer, kommunikationschefer och creative directors!

Att få noggrant utvalda kandidater som matchade kompetenskraven, kulturen och teamet, underlättade och snabbade på processen mycket!

Robert Hedlund, Head of Design, Visual Art

Vill du ha förslag på konsult?

Ring oss

Slå oss en signal och berätta vad du behöver hjälp med, så hjälper vi dig att hitta en konsult direkt!

Knack Konsulter och Rekrytering

08-408 091 00

Eller fyll i formuläret

Det kostar dig inget att få förslag på konsult. När du skickar in ditt meddelande godkänner du hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Vi är ditt bollplank!

  Utvecklingen inom marknad och kommunikation går fort och det är inte alltid lätt att veta hur mycket man kan kräva av en person, hur en roll bör definieras och vad som kommer att krävas av teamet om ett par år.

  Men det finns hjälp att få. Vi bollar gärna dina utmaningar och hjälper dig med att sätta ihop kravlistor, formulera behov och skriva annonser för att säkra upp att du tar in rätt konsult eller gör en långsiktigt smart rekrytering. 

  Nyfiken på rekrytering?

  Vi vill utmana och förbättra sättet att rekrytera och matcha uppdrag med rätt människor. Läs mer om hur vi gör.

  Sugen på nytt uppdrag?

  Kolla in våra lediga jobb och konsultuppdrag eller skicka in en spontanansökan och bli en del av vårt nätverk.