fbpx
Tillbaka till bloggen

Vill du prata titlar med Knacks nytillskott Elina?

Elina Larsson Knack Rekrytering och konsulter

Vi på Knack älskar som bekant rekrytering. Därför är vi väldigt glada över vår senaste rekrytering av en ny kollega – Elina Larsson. Med en bakgrund inom kommunikation på bland annat Bonnier och ATG har hon en gedigen branschkunskap, som tillsammans med driv och lust gör henne till en lika vass rekryterare som kommunikatör. 

Varmt välkommen, Elina! Från media och kommunikation till rekrytering – hur kommer det sig?

Jag drivs av att bygga relationer, förstå drivkrafter och behov och hitta lösningar. På Knack får jag matcha uppdrag och jobb med rätt person, och jag tror att min erfarenhet från medie- och kommunikationsbranschen ger mig en bra grund för att lyckas. Dessutom får jag vara del av ett kreativt team med massor av samlad kunskap. Jag lär mig nya saker hela tiden!

Vad är den viktigaste ingrediensen för att bygga goda relationer?

Att vara lyhörd, nyfiken och generös – med energi, nätverk, kunskap och också med sig själv.

Vad ser du mest fram emot att få göra på Knack? 

Jag ser fram emot alla intressanta möten med arbetsgivare, jobbsugna och konsulter. 

Just nu är jag även väldigt nyfiken på att fortsätta utveckla vår titelguide. Rollbeskrivningar och titlar förändras hela tiden inom kommunikation, marknad och media. Jag vill samla en grupp människor som ser en utmaning i det när de ska rekrytera. Vill du vara med och bolla roller, kompetenser och förväntningar? Kom över på en kopp kaffe!

Vi älskar smeknamn! Har du något? 

Nej, faktiskt inte. Kanske får jag mitt första här?

Eftersom du är hästtjej OCH har jobbat på ATG. Hur mycket spelar du på trav egentligen?

Haha, inte alls faktiskt. Jag hänger hellre i stallet.

Var ser du dig själv om tio år?

Det är en knepig fråga. Vem vet hur vår bransch ser ut om tio år? Vi märker redan nu att våra uppdragsgivares behov kan variera snabbt och dyka upp plötsligt. Vi gör nästan fler konsultmatchningar än rena rekryteringar idag. Också för att arbetsgivare och konsult gärna vill testa att jobba tillsammans innan de bestämmer sig för varann. Som ett resultat av det erbjuder vi Konsultakuten – snabb hjälp av riktigt duktiga marknadsförare, kommunikatörer och kreatörer!

Vill du bolla titlar, en rekrytering eller ett konsultuppdrag med Elina? Kontakta henne på elina@knackrekrytering.se eller 072-224 88 10.

Relaterade inlägg

  1. Hand som skriver på laptop.