fbpx

Animatör till byråerna Folket och Tillsammans

Som animatör på reklambyråerna Folket och Tillsammans jobbar du i olika konstellationer, i spännande och varierande uppdrag. Hälften av din arbetstid jobbar du i ett filmproduktionsteam för bank- och försäkringsbolaget Skandia. Du ansvarar för digital animation och rörligt innehåll till Skandias digitala kanaler. Resterande tid arbetar du för olika kunder i omväxlande uppdrag. Tjänsten är på heltid. 
 
Din arbetsplats är i Folkets fina lokaler, centralt på Söder i Stockholm. 

Som animatör

 … jobbar du tätt ihop med en produktionsledare och en content creator för att skapa rörligt innehåll för digitala kanaler, externa och interna. Du jobbar både med långsiktiga content-kampanjer och snabba produktioner i allt från kundcase, 3D-animation, internfilmer och säljmaterial. Du är lika involverad i konceptarbete som i utförande, och får chansen att bygga varumärken genom träffsäkert videoinnehåll. Du kommer också att:

  • Använda animation som verktyg för historieberättande 
  • Använda animation som verktyg för att informera om och tydliggöra Skandias varumärke
  • Driva och skapa den kreativa arbetsprocessen tillsammans med ditt team
  • Göra idéer och grafisk design levande genom intresseväckande animation

 Du visualiserar kunders och kreatörers idéer till levande animation och rörlig bild. Uppdragen och kunderna varierar, samtidigt som du får möjlighet att jobba med allt från 2D-animation till 3D-modellering.

Vi hoppas att du som söker:

Har erfarenhet som animatör från byrå- eller inhousebyrå-världen. Du har ett eget uttryck i din animation samt har lätt att följa en enhetlig, visuell linje. Du kan arbeta i många olika projekt och format parallellt med varandra med samma drivkraft om att vilja berätta och informera på innovativa och konkreta sätt. Vi tror också att du är en positiv, lättlärd, snabb och prestigelös person!

 
Vi ser gärna att du har kunskaper inom:

2D-animation

  • Animationens principer
  • Animationsmjukvara, till exempel Adobe After Effects

3D-animation 

  • 3D-animation, till exempel modellering, ljussättning, riggning, texturering och rendering
  • 3D-programvara, till exempel Maya, 3D Studio Max och Cinema 4D.
  • Compositing


Det här får du!

Du blir en del av ett härligt och kreativt gäng med arbetsplats på en av stans mest nyskapande byråer! Du får chansen att jobba fördjupat med ett varumärke, tätt i ditt team, och samtidigt jobba varierat med andra kunder vid sidan om. 

Du söker tjänsten via vårt formulär. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Jill Parment på telefon 0703-415111 alternativt via email jill@knackrekrytering.se. 

Varmt välkommen med din ansökan!