fbpx

Originalare till OKQ8:s byrå

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Som originalare blir du en del av ett helt nytt team hos Folket, en av stans mest nyskapande reklambyråer. Du arbetar tillsammans med andra kreatörer, strateger och doers helt dedikerat med OKQ8.

Hela teamet rekryteras nu och arbetet drar igång i mars. Din arbetsplats blir i Folkets fina lokaler centralt på Söder i Stockholm, och du jobbar väldigt nära och håller kontinuerlig kontakt med OKQ8 i varje projekt.

Som originalare…

 arbetar du tillsammans med ditt team för att driva OKQ8:s varumärken och affär framåt. Fokus ligger på att hjälpa kunden med hela spektrat av marknadsföring – från tryckt material på lokala stationer till digital marknadsföring och kampanjer i externa medier. I din roll har ansvarar du för att skapa alla sorters original, för alla sorters medier och kanaltyper. Du kommer också att:

  • Bistå teamets formgivare/art director i det grafiska arbetet
  • Producera formenheter.
  • Ta ett fullt formansvar om teamets formgivare/art director är upptagen med andra projekt eller inte är på plats

Vi söker dig som … 

… har erfarenhet i digitalt originalarbete från byrå eller inhousebyrå. Du har goda kunskaper om tryckteknik och arbetar lika noggrant som kreativt. I stora produktioner har du förmåga att alltid leverera i ett enhetligt, grafiskt uttryck. Och när det behövs har du inga problem att ta ledningen och styra över projektets form och grafiska delar. Erfarenhet från retail är ett plus. Vi hoppas även att du är öppen, lösningsorienterad och engagerad i allt från detaljer till helhet!

Det här får du

Du blir en del av ett kreativt team i en hos en sammansvetsad byrå där varje roll spelar roll. Med möjlighet att forma arbetets kreativa processer och skapa fantastisk kommunikation blir du expert på din kunds varumärke. Du blir en del av en nytänkande och växande byrå och fungerar tillsammans med ditt team som ett stort företags inhouse-byrå.

 

Om OKQ8/Q8

OKQ8/Q8 är inne på en spännande utvecklingsresa för att driva försäljningen och varumärkena inom OKQ8 Scandinavia i Sverige och Danmark. Ett stort fokus ligger på att tydliggöra positionen inom att äta-on-the go och deras roll i samhället för framtidens mobila lösningar för människor i rörelse.

 

 

Du söker tjänsten via vårt formulär. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Jill Parment på telefon 0703-415111 alternativt via email jill@knackrekrytering.se.

Varmt välkommen med din ansökan!