fbpx

Produktionsledare som gillar att skriva

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Som produktionsledare blir du en del av ett helt nytt team hos Folket, en av stans mest nyskapande reklambyråer. Du arbetar tillsammans med andra kreatörer, strateger och doers helt dedikerat med OKQ8.

Hela teamet rekryteras nu och arbetet drar igång i mars. Din arbetsplats blir i Folkets fina lokaler centralt på Söder i Stockholm, och du jobbar väldigt nära och håller kontinuerlig kontakt med OKQ8 i varje projekt.

Som skrivande produktionsledare…

 arbetar du tillsammans med ditt team för att driva OKQ8:s varumärken och affär framåt. Fokus ligger på att hjälpa kunden med hela spektrat av marknadsföring – från tryckt material på lokala stationer till digital marknadsföring och kampanjer i externa medier. I din roll har du ett produktionsledaransvar i det löpande arbetet men också möjlighet till att producera copy och enklare texter tillsammans med teamets kreativt ansvariga. Du kommer också att:

  • Se till att tidsplaner och budgetar följs i produktioner och i det dagliga arbetet. 
  • Ansvara för kontakten med kundens olika kontor samt ta emot beställningar från dessa
  • Planera det dagliga arbetet med prioriteringslistor
  • Se till att teamets produktionsproccesser följs dagligen
  • Vara delaktig i att ta fram arbetsprocesser för arbetet mellan team och kund
  • Hålla kontinuerlig kontakt med samarbetspartners  
  • Bistå teamet med produktion när det behövs, bland annat produktion av enklare copy/ texter

Vi söker dig

Du är en servicevan produktionsledare med koll på det dagliga arbetets to-do’s såväl som projektens långsiktiga mål. Du drar dig inte för att skriva och hoppar gärna in och bidrar med copy när det behövs. När du styr skutan hålls varje deadline samtidigt som du håller en god och transparent kontakt mellan kunder, samarbetspartners och team. Du är van vid att beställa och hantera tryckproduktioner, något som blir en stor del i ditt dagliga arbete. Erfarenhet från retail är ett plus. Vi hoppas även att du är öppen, lösningsorienterad och engagerad i allt från detaljer till helhet!

 

Det här får du!

Du blir en del av ett kreativt team i en hos en sammansvetsad byrå där varje roll spelar roll. Med möjlighet att forma arbetets kreativa processer och skapa fantastisk kommunikation blir du expert på din kunds varumärke. Du blir en del av en nytänkande och växande byrå och fungerar tillsammans med ditt team som ett stort företags inhouse-byrå. 

Om OKQ8/Q8

OKQ8/Q8 är inne på en spännande utvecklingsresa för att driva försäljningen och varumärkena inom OKQ8 Scandinavia i Sverige och Danmark. Ett stort fokus ligger på att tydliggöra positionen inom att äta-on-the go och deras roll i samhället för framtidens mobila lösningar för människor i rörelse. 

Du söker tjänsten via vårt formulär. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Jill Parment på telefon 0703-415111 alternativt via email jill@knackrekrytering.se.

Varmt välkommen med din ansökan!