fbpx

Matintresserad producent till Arla

Vi sätter nu ihop ett team till en ny inhousebyrå till Arla. Du blir en del av en arbetsgrupp som består av både byråkreatörer och kundens marknadsavdelning. Som en del av den nya byrån kommer du att arbeta med digital marknadsföring och produktion av content som rör matinspiration, hälsa och hållbarhet. Du får tillfälle att arbeta med olika välkända varumärken i en kreativ och inspirerande miljö.

Dina arbetsuppgifter som producent

  • Du ansvarar för produktion och planering, från brief till leverans
  • Du planerar och resursplanerar
  • Du ser till att budget och tidsplaner hålls
  • Du håller i filmproduktioner
  • Du arbetar för att projekten genomförs på ett kostnadseffektivt sätt 
  • Du är delaktig i att skapa smarta arbetsprocesser
  • Du har en kontinuerlig dialog med samarbetspartners som mediabyråer och externa konsulter


Vi söker dig som…

…har erfarenhet från att arbeta med reklambyrå eller produktionsbolag. Du är van vid att producera film och har gärna arbetat med digitala produktioner. Du älskar att styra upp, planera, effektivisera och att få saker gjorda. Som person är du positiv och nyfiken. Du blir en viktig spelare i det nya teamet!

Det här får du

Du får vara med i uppstarten av en ny inhousebyrå med höga ambitioner. Tillsammans med ett kreativt gäng kommer du att arbeta med varumärken och projekt som rör matinspiration och hälsa. Du är anställd hos Folket, en nyskapande reklambyrå på Söder, och arbetar hos Arla.  


Arbetsort: Stockholm
Omfattning: heltid
Start: mars -2018 

Du söker tjänsten via vårt formulär. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Jill Parment via email jill@knackrekrytering.se

Varmt välkommen med din ansökan!