fbpx

Digital Designer till Bilbo

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Som Digital Designer hos Bilbo tar du fram kommunikationskoncept och kampanjer och ser till att dina idéer blir verklighet. Vi tror att du är både tekniskt bevandrad och kreativ. Du gillar att testa dig fram och bidrar med dina kunskaper inom digital marknadsföring och ser det som en spännande utmaning att hjälpa Bilbo att stärka sitt digitala erbjudande mot kunder som verkar inom läkemedelsbranschen.

Bilbo är en byrå på Riddarholmen i Stockholm som stärker varumärken med säljdrivande kommunikation inom läkemedel och hälsa.

Som Digital Designer kommer du att:

●     Skapa kreativa digitala koncept och kampanjer baserat på målgruppsinsikter och digital strategi.

●     Skapa UX-flöden, user stories och annonskampanjer.

●     Tänka ur ett målgruppsperspektiv och omvandla produktfördelar till relevant content för olika målgrupper. Målsättningen är oftast att skapa någon form av aktivering.

●     Arbeta brett med grafisk design, animation, video och bild. Ibland handlar det om kvalitativa animationer, kortare filmer och explanatories, ibland om enklare inlägg som passar i sociala medier.

●     Du arbetar nära digital kommunikatör, copywriter och projektledare.

Önskad kunskap och erfarenhet

För att trivas i rollen behöver du ha god förståelse för hur digitala kanaler och sociala medier fungerar ur ett användarperspektiv. Du har koll på tekniken och plattformarna, så att du kan planera och bädda för goda resultat. Ofta behöver olika typer av kampanjer och aktiveringar olika lösningar med olika hög ambitionsnivå. Vi önskar att du har kunskaper om:

●     Art Direction, idé, koncept och kampanjutveckling

●     Grundläggande UX/UI

●     Webbdesign, open-source CSS och WordPress

●     Adobe Creative Cloud

●     AfterEffects och Sketch

Vi tror att du är nyfiken på utvecklingen inom ditt område och att du ser till att följa med och dela med dig av kunskap till dina kollegor. Eftersom Bilbo arbetar i en reglerad bransch är det bra om du är lösningsorienterad, proaktiv och kreativ.

Du blir en viktig person i arbetsgruppen och vi hoppas att du är lyhörd, inspirerande, trygg och prestigelös. Du får saker ur händerna och gillar att arbeta i team.

Om tjänsten

Omfattning: tillsvidareanställning på heltid

Arbetsplats: Kontoret på Riddarholmen i Stockholm, med möjlighet till visst distansarbete

Start: Så snart som möjligt

Sök direkt om du är intresserad!

Vi hoppas hitta dig så fort som möjligt och kommer att börja se över ansökningar i mitten av augusti. Om rollen passar dig, sök gärna direkt. Vi uppmuntrar alla som stämmer in på profilen i annonsen att söka och använder oss av kompetensbaserade metoder för fördomsfri rekrytering.

Vi som driver och jobbar på Knack Konsulter & Rekrytering är övertygade om att en mångfald av människor och perspektiv är en grundläggande förutsättning för lyckade organisationer. Aktuell forskning visar också att blandade team presterar bättre än homogena.