fbpx

Kommunikatör till Arbetsgivaralliansen

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Som Arbetsgivaralliansens nya kommunikatör är du en viktig spelare som agerar stöd till de andra medarbetarna. Du ansvarar för webbplatsen, utskick av nyhetsbrev, sociala medier och produktion av video av enklare slag. Du är del av ett härligt team och jobbar i nära samarbete med kommunikationschefen Ellinor. 

Som kommunikatör kommer du att:

 • Planera innehållsproduktion och publicera material på webbplatsen
 • Skapa, skicka och följa upp nyhetsbrev
 • Skapa enklare filmer med mobilkamera och enkelt redigeringsverktyg
 • Utveckla vårt sätt att arbeta i sociala kanaler
 • Mäta och utvärdera kommunikationen med hjälp av bland annat Google Analytics

För att trivas i rollen tror vi att du gillar att skapa innehåll för webben, är nyfiken på vår digitala värld i stort och har öga för god kommunikation.

Vi tror att du har:

 • erfarenhet av att arbeta i en liknande roll
 • lätt för att få ur dig texter av olika slag
 • jobbat lite med rörligt tidigare
 • goda kunskaper i Office-paketet
 • en relevant utbildning inom kommunikation
 • kunskaper i Adobe Creative Cloud och Epi-server är meriterande

Den här rollen passar dig som gillar att ta egna initiativ och som är strukturerad och självgående. Du uppskattar högt tempo och gillar att ha kontakt med många människor.

Våra medlemmar representerar hela civilsamhället

Eftersom vi hjälper våra medlemmar att utvecklas i sin roll som arbetsgivare tror vi att du är intresserad av frågor som arbetsrätt, arbetsmiljö och ledarskap. Du kommer att ha mycket kontakt med våra rådgivande jurister, så det är en fördel om du är bekant med juridikens språk, men det är inte ett krav.

Våra medlemmar består av ideella och idéburna organisationer av väldigt skilda slag. Hos oss kommer du bl.a. ha kontakt med olika idrottsföreningar, upplevelse- och kulturaktörer, vård och omsorgsgivare, skolor och trossamfund med olika inriktning.

Det är viktigt för oss att du, liksom vi, har ett öppet och nyfiket sinne och uppskattar olikheter.

Kort om Arbetsgivaralliansen – civilsamhällets arbetsgivarorganisation

Arbetsgivaralliansen är en fristående arbetsgivarorganisation för ideella och idéburna organisationer. Vi bidrar med professionell arbetsgivarkompetens i alla frågor som rör förhållandet mellan arbetsgivare och arbetstagare, till exempel i arbetsrätt, arbetsmiljö, ledarskap och lönebildning.

Omfattning: Heltid, tillsvidare som inleds med provanställning

Arbetsplats: Fleminggatan i Stockholm och distans

Start: Augusti

Rekryteringsprocessen

Rekryteringen sker i samarbete med Knack Konsulter & Rekrytering och intervjuer genomförs löpande.

Vi som driver och jobbar på Knack Konsulter & Rekrytering tycker att mångfald av människor och perspektiv är en grundläggande förutsättning för lyckade organisationer. Aktuell forskning visar att blandade team presterar bättre än homogena och vi uppmuntrar alla som stämmer in på profilen i annonsen att söka. Vi använder oss av kompetensbaserade metoder för fördomsfri rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan!