fbpx

Webbredaktör / kommunikatör till Armémuseum

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Vi söker en kommunikatör till Statens försvarshistoriska museer med start snarast. Uppdraget är på 50% och pågår till sommaren. Sök gärna direkt om du är intresserad. 

Din huvudsakliga uppgift blir att arbeta med Armémuseums kommunikation, gentemot olika målgrupper och i olika typer av kanaler. Du kommer bland annat att ta fram informationsmaterial i form av annonser, skyltar, broschyrer, pressmeddelanden, nyhetsbrev och sköta publicering av material i digitala kanaler. Det kan även bli aktuellt att delta i arbetet med att ta fram nya webb-sidor för myndigheten.

Som kommunikatör / webbredaktör:

  • Har du kunskaper i Episerver och minst ett designprogram för grafisk formgivning
  • Är du van att arbeta i SharePoint/Office 365
  • Har du erfarenhet av att arbeta med sociala medier som Facebook, Instagram och Youtube
  • Har du förmåga att uttrycka sig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska och har känsla för hur man kommunicerar med olika målgrupper

Vi tror att du är van vid att arbeta i en projektinriktad organisation och vid att hålla deadlines. Du har mycket god samarbetsförmåga och är serviceinriktad, noggrann och flexibel.

Vi jobbar allt mer med rörligt, så om du har erfarenhet att att delta i filmning och livesändning av inslag i sociala medier är det ett plus. Om du dessutom har erfarenhet av filmredigeringsprogrammen Premier Pro och/eller Da Vinci blir vi särskilt glada.

Har du dessutom kunskaper i Sitevision och Adobe Creative Cloud är det ett plus.

Kort om uppdraget:

Uppdraget drar igång snart och pågår till 24 juni 2021.

Omfattning: 50% av en heltid.

Placering: Riddargatan i Stockholm. Arbetsuppgifter kan delvis utföras på distans.

Statens försvarshistoriska museer (SFHM)

SFHM är en statlig myndighet under Kulturdepartementet som har till uppgift att sprida kunskapen om det svenska försvaret genom tiderna och om försvarets roll i samhällsutvecklingen. I SFHM ingår Armémuseum, Flygvapenmuseum och en stab för myndighetsövergripande frågor samt Försvarets traditionsnämnd. Verksamheten är i huvudsak lokaliserad till Stockholm och Linköping och har ungefär 80 anställda. För mer information om myndigheten: www.sfhm.se.

Vi gör intervjuer löpande. Varmt välkommen med din ansökan!