fbpx

Digital kommunikatör till SB Insight – konsultuppdrag

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

SB Insight söker en driven och självgående digital kommunikatör med start omgående. Du kommer att hjälpa byrån med den egna marknadsföringen i digitala kanaler och kommunikationen kring den årliga rapporten Sustainable Brand Index.

Uppdraget omfattar mellan 8 och 16 timmar i veckan beroende på arbetsbelastning och pågår till 30 juni med möjlighet till förlängning.

Du blir en del av ett litet team som också är goda vänner. Vi har höga förväntningar på oss själva och stor tillit till varandra. Vi tror att du är prestigelös, snabb och van att ta egna beslut.

Som digital kommunikatör kommer du att:

  • Skapa engelskspråkigt innehåll till digitala kanaler
  • Sköta schemaläggning och publicering i sociala medier
  • Jobba med nyhetsbrev och andra mailutskick i vårt CRM-system, SharpSpring

Under lugnare perioder behöver vi även din hjälp med underhåll och analys av webben.

Vi söker dig som:

  • Är van att jobba med sociala medier och nyhetsbrev
  • Är självgående i att skapa content, både text och visuellt
  • Kan göra ut design i Indesign och Illustrator (grafisk profil och mallar finns)
  • Skriver och talar flytande engelska
  • Talar svenska obehindrat

Våra främsta arbetsverktyg är Squarespace (webb), SharpSpring (CRM, sociala medier, e-post), Adobe CC (främst Illustrator och InDesign), Slack, Dropbox och Notion. Våra främsta kanaler är LinkedIn och e-post men du kommer att jobba även med Facebook och Instagram.

Om SB Insight

SB Insight är en insiktsbyrå vars mission är att skapa hållbara varumärken. Vi ger våra kunder insikt om hur hållbarhet påverkar varumärke, kommunikation och affärsutveckling.

Genom fördjupade studier, rapporter och utbildningslösningar erbjuder vi datadrivna hållbarhetsinsikter, skräddarsydda analyser och strategiska verktyg.

Bland våra kunder hittar du bland andra IKEA, McDonald’s, Coop, Coca-Cola, Arla och Apoteket. Vi är också grundare av Sustainable Brand Index™, Europas största oberoende varumärkesstudie om hållbarhet.

Uppdraget tillsätts omgående, så sök direkt om du är intresserad!

Varmt välkommen med din ansökan.