fbpx

Digital kommunikatör till SmartaSaker.se

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

SmartaSaker söker en digital kommunikatör som gillar prylar. Vi tror att du har lätt för att få ur dig texter och gillar att testa dig fram i den digitala världen. Varmt välkommen till ett entreprenörsdrivet företag med kontor och butik på St Eriksplan i Stockholm!

Som digital kommunikatör kommer du att:

  • Ansvara för innehållet och skriva texter till webben, sociala kanaler, pressmeddelanden, nyhetsbrev och innehåll till automatiserade kundutskick
  • Hjälpa SmartaSaker.se att bygga varumärke genom att se över kommunikationen och tonaliteten i alla kanaler
  • Synliggöra samarbetet med våra fantastiska innovatörer online och i butik

Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du är nyfiken, både på smarta prylar och på digital kommunikation. Du gillar att testa saker och vill vara med och utveckla vårt sätt att kommunicera med våra målgrupper. Du är van att planera, skriva och publicera innehåll och att analysera trafik och konvertering i olika kanaler. Hos oss kommer du att ha ett tätt samarbete med resten av teamet men även arbeta självständigt. Vi vill att du tar ägandeskap över kommunikationen i digitala kanaler. Till din hjälp har du en marknadsassistent som bland annat producerar foto och film.

Om SmartaSaker.se

SmartaSaker är ett entreprenörsdrivet företag där alla hugger i, jobbar på och firar våra framgångar. I butiken finns noga utvalda prylar som alla hem behöver för att göra vardagen enklare och roligare. SmartaSaker växer i Sverige och Norge och har siktet inställt på andra marknader. Det är full fart nu, så vi vill att du ska börja så snart som möjligt.

Låter det spännande? Sök redan idag, intervjuer sker löpande.