fbpx

Produktionsledare till G-Loot

Vi söker en erfaren produktionsledare till vår kund G-Loot på Östermalm i Stockholm. I detta uppdrag får du som älskar att driva projekt framåt en möjlighet att leda ett helt nytt team och se direkta resultat av ditt arbete på lokal och global nivå. Om du dessutom är nyfiken på spel och esports vill vi gärna se din ansökan.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående, men om du är rätt person för uppdraget och inte kan jobba heltid just nu, kan uppdraget göras på deltid.

Detta är vad du älskar att göra

G-Loot skapar en ny marknad för esport online och bygger ett kreativt team som jobbar datadrivet och innovativt. I uppdraget kommer du att få använda ditt driv och dina operativa skills till att leda detta kreativa team som arbetar kundfokuserat med digitalt innehåll som är relevant för våra målgrupper. Ditt arbete tillsammans med dina kollegors insatser kommer att ge dig möjligheten att snabbt se en växande interaktion med en global och engagerad publik. Dina dagar kommer även att fyllas med samarbeten med olika avdelningar och bollande med begåvade kollegor.

Vem vi tror att du är

Vi tror att du verkligen brinner för produktionsledning och är naturligt lösningsorienterad. Du trivs med att leda team, att få organisera, stämma av och följa upp. Du är stolt över ditt hantverk och tar ansvar för varje detalj.

Krav

  • Du har en stark bakgrund som produktionsledare/operativ projektledare
  • Detta är en engelsktalande arbetsmiljö så vi vill gärna att du känner dig bekväm med att arbeta med dina kollegor på engelska
  • Det är ett plus om du har intresse för esport

Vad får du ut av det?

  • Frihet under ansvar och roliga projekt
  • Centralt beläget kontor
  • Hackdays
  • Internationellt team
  • Flextid

Om G-Loot

G-Loot gör det möjligt för spelare över hela världen att tävla i färdighetsbaserade spel som de redan älskar och spelar. Genom vår unika online-plattform är vi värdar för roliga och spännande esports-turneringar i några av världens största speltitlar på både PC och mobil. Under 2017 lanserade vi vårt varumärke och plattform GLL där vi sänder globala esport-turneringar och ligor till miljontals fans över hela världen.

På G-Loot strävar vi efter att göra esport tillgängligt för alla. Vi ger alla spelare möjlighet att känna spänningen i tävlingen var som helst, när som helst och på vilken plattform som helst, vilket ger dem möjlighet att vinna prispengar i de spel de älskar.

Idag är vi världens första plattformsföretag inom esport. Hur får vi allt att hända? Genom vårt talangfulla team naturligtvis! Liksom våra spelare är vi ett internationellt gäng som älskar spel och esport. En mycket spännande grupp som är stolt över att skapa tävlingar för spelare, speciellt med vårt ständigt växande sortiment av spel. 

Omfattning

Konsultuppdrag, deltid eller heltid: 60-100%. Fram till december, med möjlighet till förlängning.

Startdatum

Asap.

Arbetsplats

Östermalm, Stockholm.

Ansökan

Välkommen att skicka in ditt CV redan idag. Intervjuer görs löpande och tillsättning kommer ske så snart vi hittar den matchande profilen.