fbpx

CRM-konsult till G-Loot

Vi söker en erfaren Customer Relationship Manager till vår kund G-Loot på Östermalm i Stockholm. I detta uppdrag får du som älskar att jobba med digital marknadsföring en möjlighet att nå ut med dina martech-lösningar till en global och engagerad publik. Om du dessutom är nyfiken på spel och esports vill vi gärna se din ansökan.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående, men om du är rätt person för uppdraget och inte kan jobba heltid just nu, kan uppdraget göras på deltid.

Detta är vad du älskar att göra

I uppdraget kommer du att få använda din analytiska ådra till att arbeta kundfokuserat med digitalt innehåll som är relevant för våra målgrupper. G-Loot skapar en ny marknad för esport online och bygger ett kreativt team som jobbar datadrivet och innovativt. Detta ger dig utrymme att experimentera och tillämpa A/B tester för se vad som fungerar. Du kommer att få använda dina nyfunna insikter till att träffa rätt och skapa engagemang. Dina dagar kommer även att fyllas med samarbeten med olika avdelningar och bollande med begåvade kollegor.

Vem vi tror att du är

Vi tror att du verkligen brinner för digital marknadsföring och marketing automation. Du är stolt över ditt hantverk och tar ansvar för varje detalj.

Krav

  • Du har en stark bakgrund som digital marknadsförare
  • Erfarenhet från att arbeta med kundresor och segmentering och 1:1 anpassad kommunikation
  • Detta är en engelsktalande arbetsmiljö så vi vill gärna att du känner dig bekväm med att arbeta med dina kollegor på engelska
  • Det är ett plus om du har intresse för esport

Vad får du ut av det?

  • Frihet under ansvar och roliga projekt
  • Centralt beläget kontor
  • Hackdays
  • Internationellt team
  • Flextid

Om G-Loot

G-Loot gör det möjligt för spelare över hela världen att tävla i färdighetsbaserade spel som de redan älskar och spelar. Genom vår unika online-plattform är vi värdar för roliga och spännande esports-turneringar i några av världens största speltitlar på både PC och mobil. Under 2017 lanserade vi vårt varumärke och plattform GLL där vi sänder globala esport-turneringar och ligor till miljontals fans över hela världen.

På G-Loot strävar vi efter att göra esport tillgängligt för alla. Vi ger alla spelare möjlighet att känna spänningen i tävlingen var som helst, när som helst och på vilken plattform som helst, vilket ger dem möjlighet att vinna prispengar i de spel de älskar.

Idag är vi världens första plattformsföretag inom esport. Hur får vi allt att hända? Genom vårt talangfulla team naturligtvis! Liksom våra spelare är vi ett internationellt gäng som älskar spel och esport. En mycket spännande grupp som är stolt över att skapa tävlingar för spelare, speciellt med vårt ständigt växande sortiment av spel. 

Omfattning

Konsultuppdrag, deltid eller heltid: 60-100%. Fram till december, med möjlighet till förlängning.

Startdatum

Asap.

Arbetsplats

Östermalm, Stockholm.

Ansökan

Välkommen att skicka in ditt CV redan idag. Intervjuer görs löpande och tillsättning kommer ske så snart vi hittar den matchande profilen.