fbpx

2 Video Content Creators till G-Loot

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Vi söker två erfarna video content creators till vår kund G-Loot på Östermalm i Stockholm. I detta uppdrag får du som älskar att producera rörligt innehåll en möjlighet att nå ut med dina kreationer till en global och engagerad publik. Om du dessutom är nyfiken på spel och esports vill vi gärna se din ansökan. Vår kund bygger ett helt nytt kreativt team och därför letar vi nu efter två video content creators. Är du en av dem?

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående, men om du är rätt person för uppdraget och inte kan jobba heltid just nu, kan uppdraget göras på deltid.

Detta är vad du älskar att göra

I uppdraget kommer du att få använda din kreativa ådra till att producera innehåll som är relevant för våra målgrupper. G-Loot skapar en ny marknad för esport online och bygger ett kreativt team som jobbar datadrivet och innovativt. Du kommer att ingå i detta nya team där du kommer att experimentera och A/B testa dina kreationer och få använda dina nyfunna insikter till att göra ännu bättre innehåll som skapar engagemang. Dina dagar kommer även att fyllas med samarbeten med olika avdelningar och bollande med begåvade kollegor.

Vem vi tror att du är

Vi tror att du verkligen brinner för rörligt innehåll och storytelling. Du är orädd och vågar ge dig ut på okända marker och skapa innehåll i nya medier. Du är stolt över ditt hantverk och tar ansvar för varje detalj.

Krav

  • Du har en stark bakgrund som innehållsproducent av rörligt material. Vi vill gärna se din portfölj!
  • Detta är en engelsktalande arbetsmiljö där dina kreationer ska nå ut till engelsktalande målgrupper så vi vill gärna att du har en hög nivå på engelska, både i tal och skrift
  • Det är ett plus om du har intresse för esport

Vad får du ut av det?

  • Frihet under ansvar och roliga projekt
  • Centralt beläget kontor
  • Hackdays
  • Internationellt team
  • Flextid

Om G-Loot

G-Loot gör det möjligt för spelare över hela världen att tävla i färdighetsbaserade spel som de redan älskar och spelar. Genom vår unika online-plattform är vi värdar för roliga och spännande esports-turneringar i några av världens största speltitlar på både PC och mobil. Under 2017 lanserade vi vårt varumärke och plattform GLL där vi sänder globala esport-turneringar och ligor till miljontals fans över hela världen.

På G-Loot strävar vi efter att göra esport tillgängligt för alla. Vi ger alla spelare möjlighet att känna spänningen i tävlingen var som helst, när som helst och på vilken plattform som helst, vilket ger dem möjlighet att vinna prispengar i de spel de älskar.

Idag är vi världens första plattformsföretag inom esport. Hur får vi allt att hända? Genom vårt talangfulla team naturligtvis! Liksom våra spelare är vi ett internationellt gäng som älskar spel och esport. En mycket spännande grupp som är stolt över att skapa tävlingar för spelare, speciellt med vårt ständigt växande sortiment av spel.

Omfattning

Konsultuppdrag, deltid eller heltid: 60-100%. Fram till december, med möjlighet till förlängning.

Startdatum

Asap.

Arbetsplats

Östermalm, Stockholm.

Ansökan

Välkommen att skicka in ditt CV och portfolio redan idag. Intervjuer görs löpande och tillsättning kommer ske så snart vi hittar de matchande profilerna.