fbpx

Konsult inom visuell kommunikation till ICA Gruppen

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Vi söker för ICA Gruppens räkning en erfaren konsult inom visuell kommunikation för ett uppdrag på 75% med start efter sommaren 2019.

Om uppdraget

Corporate Communications inom ICA Gruppen söker en projektledare/formgivare för att starta ett utvecklingsarbete inom visuell kommunikation. Uppdragets syfte är att modernisera och öka genomslaget för intern och extern kommunikation.

Du kommer att driva och arbeta med olika områden som exempelvis format, verktyg och kompetensutveckling inom presentationer, grafik, rörlig bild, bildbank mm för interna och externa digitala och analoga kanaler (undantaget konsumentmålgrupper).

Ditt uppdrag kommer att vara både strategiskt och hands-on när du identifierar behov och föreslår och prövar nya lösningar tillsammans med bland annat Content Managers och kommunikatörer på ICAs kommunikationsavdelningar.

Om dig

Vi söker dig som med god kompetens inom formgivning är drivande, kreativ, pedagogisk, digitalt kunnig och intresserad av att vara delaktig i ett långsiktigt utvecklingsarbete som delvis handlar om att verka via andra genom att öka deras förmågor. Du har mod att testa och pröva nya lösningar och erfarenhet av förändringsresor i andra företag.

Vi tänker oss att du trivs med att varva strategi med operativa arbetsuppgifter och att du håller dig à jour med de senaste trenderna och verktygen inom digital design. Tack vare din erfarenhet har du troligen ett bra nätverk med koll på branschen där du kan hämta energi och nya insikter som du delar med oss.

Vi söker dig som har:

  • erfarenhet som expert på grafiska uttryck
  • utbildning som Art Director eller liknande
  • god erfarenhet av att jobba med digitala komponenter och digital design
  • pedagogisk ådra och gillar att samverka med andra kommunikationskompetenser
  • förmåga att inspirera och utbilda ”icke-experter” på enkla och engagerande sätt
  • erfarenhet av att skapa mallar och presentationer i PowerPoint och andra verktyg
  • erfarenhet av att agera beställare
  • erfarenhet av förändringsresor i större organisationer, gärna från startfasen av den visuella resan
  • mycket god samarbetsförmåga

Arbetstid

Cirka 75%. Konsultuppdrag under cirka ett år med eventuell möjlighet till förlängning.

Arbetsplats

På ICAs nya huvudkontor i Solna.

Tillträde

Efter sommaren.

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan och portfolio. Sista ansökningsdag 11 augusti.