fbpx

Senior copywriter till Visual Art

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Som senior copywriter på Visual Art kommer du att förmedla budskap, idéer och känslor med ord i olika digitala kanaler. Du kommer att driva projekt från ax till limpa där du bland annat träffar uppdragsgivare, driver konceptutveckling och gör hantverket som leder till säker leverans med träffsäker tonalitet, och presentation av slutprodukt för våra kunder. Eftersom du kan hantverket och det strategiska tänket i din professionella roll, har du god förståelse för hur uppsatt mål och syfte ska nås.

Skapa kundupplevelser för digitala tjänster

Vi är övertygade om att du kommer att få utlopp för din kreativitet och din glädje för storytelling i olika varierande projekt. Det kan handla om att skriva filmmanus tillsammans med en motion director eller att självständigt producera text till en rubrik eller hemsidan. I teamet jobbar du nära kreatörerna för att skapa digital kommunikation i olika format. Visual Art tar tillsammans med sina kunder fram digitala tjänster, strategier, koncept, design, animation och film för Digital Signage, Digital Out of Home, sociala medier, webb, och mobiler. Målet är att skapa bra kundupplevelser och förenkla den dagliga verksamheten. På uppdag av Visual Art söker vi nu en senior copywriter till huvudkontoret i Stockholm.

För att trivas i rollen tror vi att du:

  • Har relevant erfarenhet som copywriter
  • Har relevant utbildning för rollen
  • Är nyfiken och idérik med kreativt och konceptuellt tänkande
  • Har erfarenhet av att kreera hållbara idéer som har substans och som du gärna visar oss i din portfolio
  • Har kundförståelse och erfarenhet av att skapa och hålla presentationer i PPT
  • Har en pedagogisk förmåga som du använder för att förklara, pitcha och sälja in våra lösningar
  • Kan arbeta på svenska och engelska

Om Visual Art

Visual Art är en digital fullservicebyrå med passion för människor, kreativitet, design och teknik. Genom att kombinera kreativa talanger med teknisk expertis har vi sedan 1997 skapat digitala kommunikationslösningar, för såväl svenska som internationella kunder inom vitt skilda affärsområden. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och vi har verksamhet i Norden, Tyskland och USA. Våra medarbetare har goda förmåner och vi är totalt 140 hjälpsamma kollegor som stöttar varandra i vårt dagliga arbete.

Arbetstid

Heltid. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Arbetsplats

Vasastan i Stockholm.

Tillträde

Omgående.

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande. Kom ihåg att skicka med CV och portfolio.