fbpx

Webbansvarig till Akademikerförsäkring

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Har du lång erfarenhet av webb och av att jobba med Google Analytics eller motsvarande analystjänst? Går du i gång på att hitta lösningar på olika typer av problem och behov? Är du självgående och tycker om att ta stort ansvar? Då kanske rollen som webbansvarig passar dig!

Som webbansvarig har du användarperspektivet i fokus och vill vara med och utveckla företagets digitala kundflöden. Ditt huvudfokus kommer att vara att förbättra Akademikerförsäkrings webbplats och att arbeta med optimering, analys, struktur och navigering i syfte att säkra en god användarupplevelse och hög konvertering. Du samarbetar med duktiga kollegor och externa konsulter, på uppdrag av den som är digitalt ansvarig hos Akademikerförsäkringar.

Som webbansvarig kommer du att arbeta med: 

  • support och förvaltning av webbplatsen och tillhörande tjänster
  • kravställning och test av utveckling för webb och tillhörande tjänster
  • analys och uppföljning av webbplatser
  • ansvar för innehållsstruktur och SEO av webbinnehåll
  • ansvar för konverteringsoptimering på webbplatsen
  • beställning av tjänster som syftar till att utreda kundbehov, exempelvis användartester och SEO-analyser

Vi tror att du har erfarenhet av att:

  • göra webbanalys och arbeta med konverteringsoptimering och SEO
  • arbeta med kravställan och testning
  • agera beställare

Vi hoppas att du har erfarenhet av att arbeta med kundinsikter och kundresor.

Vem är du? 

För att trivas i den här rollen är det viktigt att du är proaktiv och kan driva ärenden självständigt. Du har lätt för att se sammanhang och kan prioritera det som bäst tillgodoser verksamheten i ett långsiktigt helhetsperspektiv.

Du är prestigelös och har en god kommunikativ förmåga och det är naturligt för dig att med hjälp av analys leverera nya insikter till verksamheten. Du förstår värdet av att arbeta faktabaserat mot uppsatta mål och KPI:er

Du är varmt välkommen till ett litet digital team som arbetar tätt tillsammans med övriga verksamheten.

Om Akademikerförsäkring 

Akademikerförsäkring är en försäkringsförmedlare som erbjuder rådgivning, medlemsförsäkringar och tjänster till över 300 000 fackförbundsmedlemmar. Företaget ägs av fackförbunden Sveriges Ingenjörer, Akademikerförbundet SSR, Naturvetarna, DIK, Sveriges Arbetsterapeuter och Sveriges Farmaceuter. Organisationen är processorienterad och arbetar tillsammans, med kunden i fokus, för att lösa problem och utveckla verksamheten. I trevliga lokaler vid Fridhemsplan i Stockholm väntar 20 kollegor på dig!

Om jobbet

Omfattning: Heltid
Placering: Kontoret i Stockholm
Start: Så snart som möjligt

Sök direkt om du är intresserad!

Vi uppmuntrar alla som stämmer in på profilen i annonsen att söka och använder oss av kompetensbaserade metoder för fördomsfri rekrytering. Intervjuer sker löpande.

Vi som driver och jobbar på Knack Konsulter & Rekrytering är övertygade om att en mångfald av människor och perspektiv är en grundläggande förutsättning för lyckade organisationer. Aktuell forskning visar också att blandade team presterar bättre än homogena.